Παναθηναϊκός: Ο Κάτας φεύγει, οι Πρίφτης και Μέικον έρχονται

Παναθηναϊκός: Ο Κάτας φεύγει, οι Πρίφτης και Μέικον έρχονται

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φορτσάρουν για τον σχεδιασμό τους σε όλα τα επίπεδα.

Παρά την κατάκτηση του νταμπλ, φαίνεται πως η δουλειά του Όντεντ Κάτας δεν έπεισε τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη για να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ. Γιατί τα μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ παρουσιάζουν ως δεδομένη τη διακοπή της συνεργασίας του Κάτας με τον Παναθηναϊκό.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτή η αίσθηση, ο Ισραηλινός θα φύγει από την Αθήνα και ένας άλλος ετοιμάζεται να επιστρέψει: ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Έλληνας προπονητής δεν ανανέωσε με την Ούνιξ και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα κυριαρχεί η αίσθηση ότι θα δουλέψει στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Αξιοσημείωτο είναι πως παρότι το ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας δεν έχει διευθετηθεί, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ασχολούνται και με τη μεταγραφική ενίσχυση, για να μην αφήσουν να χαθούν παίκτες που έχουν ξεχωρίσει.

Όπως τον Ντάριλ Μέικον, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ διέπρεψε στη Basket League και στο Basketball Champions League και θεωρείται μία ιδανική λύση. Για αυτό οι άνθρωποι της ΚΑΕ σκοπεύουν να τον προσεγγίσουν άμεσα.

Στα συν του Μέικον προσμετράται το χαμηλό κασέ του, που ανταποκρίνεται στα όρια του Τριφυλλιού, αφού λίγοι παίκτες συνδυάζουν το αγωνιστικό «πακέτο» με το οικονομικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ