Προτάθηκε και αρέσει στον Ολυμπιακό ο Χόλινς (vids)

Προτάθηκε και αρέσει στον Ολυμπιακό ο Χόλινς (vids)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για έναν γκαρντ που έχει καλή επαφή με το αντίπαλο καλάθι και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι του Όστιν Χόλινς της Ζενίτ.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, έχοντας ολοκληρώσει δυο σημαντικές κινήσεις για τη νέα σεζόν. Ο λόγος φυσικά για την απόκτηση του Τόμας Γουόκαπ και του Μουσταφά Φολ, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη γιατί έχει υποχρεώσεις με τη Βιλερμπάν, όμως έχει συμφωνήσει σε όλα και απλά είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν έχουν κλείσει δυο «τρύπες» στο ρόστερ τους και πλέον στρέφουν την προσοχή τους σε έναν γκαρντ ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στο σκοράρισμα και γενικότερα στην επίθεση. Οι περιπτώσεις που εξετάζουν στον Ολυμπιακό είναι αρκετές, ενώ έχουν ξεχωρίσει κάποιες στη λίστα τους. Ουσιαστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει έναν παίκτη που θα πάρει τη θέση του Άαρον Χάρισον, ο οποίος αποχώρησε και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στον ρόλο του σουτέρ, παρά το γεγονός ότι ήρθε με εξαιρετικά ποσοστά και προδιαγραφές.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν ένα τέτοιου στιλ παίκτη θέλουν, που να μπορεί να παίξει στο «2», αλλά και στο «3» και ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί, εξετάζεται και δεν περνάει απαρατήρητος είναι και ο Όστιν Χόλινς. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ήταν σημαντικό «γρανάζι» στην ομάδα που δημιούργησε ο Τσάβι Πασκουάλ. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 8.2 πόντους (52% στα δίποντα), έχοντας 36.9% (55/149) στο τρίποντο. Στα πλέι οφ κόντρα στην Μπαρτσελόνα είχε 7.4 πόντους με 45% (9/20) πίσω από τα 6.75 μέτρα.

Ο Χόλινς λοιπόν κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς η Ζενίτ απέκτησε τον Τζόρνταν Λόιντ από τον Ερυθρό Αστέρα πριν λίγες μέρες. Ο Αμερικανός δεν είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και θα σκοράρει «30αρες» σε κάθε παιχνίδι, είναι όμως πολύ χρήσιμος για οποιαδήποτε ομάδα, ανοίγει το γήπεδο γιατί έχει καλό σουτ και μπορεί να σκοράρει τόσο σε καταστάσεις ένας με έναν, αλλά και μετά από πάσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χόλινς σε σχέση με άλλους παίκτες που κοιτάζει ο Ολυμπιακός έχει ένα ακόμη θετικό, πως είναι καλός αμυντικός, πιέζει στην μπάλα και μπορεί να μαρκάρει από το «1» μέχρι το «3». Ο Χόλινς αρέσει στον Μπαρτζώκα, ενώ η περίπτωση του είναι προσιτή οικονομικά, παρά το γεγονός πως ακούγεται ότι απασχολεί και άλλες ομάδες της Euroleague, όπως η Άλμπα Βερολίνου, η Βιλερμπάν και η Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ