Ρόμπερτς : «Μέχρι το τέλος, αυτόν τον Ολυμπιακό θα βλέπετε»

Ρόμπερτς : «Μέχρι το τέλος, αυτόν τον Ολυμπιακό θα βλέπετε»

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς τόνισε πως αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός και πως αυτόν θα βλέπει πλέον ο κόσμος του, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στην παράταση με 87-85 και ουσιαστικά εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος σε 20 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 18 πόντους, έχοντας το απόλυτο από τα 6.75 (4/4 τρίποντα), καθώς και 5 σερί πόντους στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά το φινάλε του δεύτερου εφετινού ευρωπαϊκού ντέρμπι αιωνίων.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην αγωνιστική του ανάκαμψη, ενώ έδωσε και τη δική του υπόσχεση στον ερυθρόλευκο κόσμο για τη συνέχεια των Πειραιωτών στο ευρωπαϊκό ταξίδι μέχρι το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπράιαν Ρόμπερτς:

Για τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε και αν την είχε ανάγκη: «Σίγουρα, σίγουρα! Χωρίς δεύτερη σκέψη. Έψαχνα μια τέτοια εμφάνιση καιρό τώρα, αλλά δεν έβγαινε… Απόψε, πάντως, υπήρχε κίνητρο να έρθουμε σε μία μεγάλη και δύσκολη έδρα και να φύγουμε νικητές. Μετρούσαμε διαδοχικές ήττες από τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ. 5 σερί από τους περσινούς τελικούς της Α1 Ανδρών) και ήρθαμε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε και να παίξουμε σκληρά. Τα plays και τα δύσκολα σουτ μας βγήκαν και τελικά πετύχαμε το στόχο μας. Χαίρομαι για την προσωπική μου απόδοση, αλλά δεν έχει σημασία… Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα και να πλησιάζει τους στόχους της».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την εξέλιξή του: «Δεν συνέβη κάτι περίεργο… Απλά κάποια στιγμή θα πολεμούσε ο Παναθηναϊκός, όπως και έκανε στην τέταρτη περίοδο. Οι αντίπαλοι έβγαλαν την περηφάνια τους στο παρκέ και είχαν κίνητρο να μη μας αφήσουν να φύγουμε με το διπλό. Αυτό είναι το παιχνίδι και θα πρέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις και να μείνει προσηλωμένος στο στόχο σου. Διαχειριστήκαμε το σκαμπανέβασμα της απόδοσής μας και τελικά εμείς αναδειχτήκαμε νικητές».

Για το γεγονός πως τέτοιες νίκες δίνουν ώθηση και πλησιάζει ο στόχος του Βελιγραδίου: «Είναι απλά ακόμη μία νίκη που μας φέρνει πιο κοντά, δεν εξασφαλίζει κάτι. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και να σκεφτόμαστε από τώρα το Βελιγράδι. Ήταν σίγουρα μία τεράστια νίκη και τη θέλαμε, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την υπόσχεσή που δίνει στον κόσμο του Ολυμπιακού; «Η αποψινή νίκη και η μάχη που δώσαμε θα είναι οδηγός μας για τη συνέχεια. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε, όπως κάναμε σήμερα. Μέχρι το τέλος του ταξιδιού, αυτόν τον Ολυμπιακό θα βλέπετε!».

Για το αν η εμφάνισή του ήταν μόνο η αρχή: «Σίγουρα θα συνεχίσω να παλεύω. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να βάζω τα δύσκολα και μακρινά σουτ, αλλά θα είμαι εδώ να παλέψω!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ