Παναθηναϊκός: Προσκλητήριο από τον Νέντοβιτς για ανανέωση

Παναθηναϊκός: Προσκλητήριο από τον Νέντοβιτς για ανανέωση

Ο Σέρβος γκαρντ ευχήθηκε να δεχτεί μία δίκαιη πρόταση από τον Παναθηναϊκό ώστε να συμφωνήσει!

Ο Νεμάνια Νέντοτις είναι ένας από τους αθλητές οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τον κορωνοϊό. Για την ακρίβεια, ο Σέρβος γκαρντ ταλαιπωρείται ακόμα, αφού αυτός είναι ο λόγος που δεν ταξίδεψε για να πάρει μέρος στο τουρνουά Ακρόπολις.

Παράλληλα με την ανάρρωση του από τον κορωνοϊό, ο Νέντοβιτς σκέφτεται και το μέλλον του. Το οποίο επιθυμεί να είναι στον Παναθηναϊκό και όχι κάπου αλλού. Για αυτό και το εκφράζει δημοσίως σε κάθε ευκαιρία. Όπως με τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «zurnal.rs».

Ο Νέντο ευχήθηκε να δεχτεί μία δίκαιη πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Δεν τοποθέτησε άλλους αστερίσκους, αλλά επισήμανε με έμφαση ο 30χρονος παίκτης: «Ξέρω την ποιότητα μου και πως έπαιξα στη σεζόν. Οπότε, ναι, θα δούμε το μέλλον. Ελπίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα αποδειχτεί δίκαιος απέναντι μου, ώστε να συμφωνήσουμε».

Μάλιστα, ο Νέντοβιτς έβαλε στην εξίσωση και τον κόσμο, λέγοντας ότι θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα για να παίξει στο γεμάτο ΟΑΚΑ: «Πολύ θα το ήθελα. Με αγαπούν. Στεναχωριέμαι που δεν υπήρχα οπαδοί φέτος, για να το βιώσω και αυτό. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι ένας λόγος που θέλω να γυρίσω».

Όσο για την χρονιά του, ο Νέντοβιτς εκτίμησε πως είχε καλή απόδοση και δήλωσε απογοητευμένος που έχασε το φινάλε της σεζόν λόγω του κορωνοϊού:«Όλα κύλησαν εξαιρετικά μέχρι τον Απρίλιο. Είχα μόνο έναν τραυματισμό μέχρι τότε. Ήμουν υγιής, έπαιξα καλά. ΅

Ανάρρωσα από τον τραυματισμό, πήγαμε στη Ρωσία για να τελειώσουμε τη σεζόν στην Euroleague. Είχα καλή απόδοση σε εκείνα τα παιχνίδια. Αλλά μόλις γυρίσαμε από τη Ρωσία, διαγνώστηκα με κορωνοϊό. Δυστυχώς, αυτό μου άφησε παρενέργειες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ