Μακάμπι: Πήρε και Έβανς ο Σφαιρόπουλος

Μακάμπι: Πήρε και Έβανς ο Σφαιρόπουλος

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την ενίσχυσή της η Μακάμπι, με την ομάδα του Σφαιρόπουλου να ανακοινώνει την απόκτηση του Κίναν Έβανς.

Ο Κίναν Έβανς είναι και επίσημα παίκτης της Μακάμπι. Η πρωταθλήτρια Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα (6/7) την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ για τον επόμενη σεζόν, με περιθώριο επέκτασης για ένα ή δύο ακόμα χρόνια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρήκε στο πρόσωπο του 25χρονου έναν άξιο αντικαταστάτη του Κρις Τζόουνς, ο οποίος ψάχνει αλλού την επόμενη μπασκετική του στέγη.

Ο Κίναν Έβανς ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του περιπέτεια το 2019 με την φανέλα της Ιγκοκέα, κατακτώντας μάλιστα και το εγχώριο πρωτάθλημα. Ακολούθησε η Χάποελ Χάιφα, με την οποία μέτρησε πέρυσι σε 29 αγώνες της Winner League 18,5 πόντους, 6,4 ασίστ και 4,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 48,3% εντός πεδιάς.

Ο ύψους 1,91 πόιντ γκαρντ φοίτησε για τέσσερα χρόνια στο πανεπιστήμιο του Texas Tech (2014-2018), δεν επελέγη όμως από κάποια ομάδα στο ντραφτ.

Ο Έβανς αποτελεί την έβδομη μεταγραφική κίνηση της «ομάδας του λαού», με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να υπολογίζει ήδη στους Ντέρικ Γουίλιαμς, Τζέιμς Νάναλι, Τζέιλεν Ρέινολντς, Κάμερον Τέιλορ, Γίφταγ Ζιβ και Τζέικ Κόεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ