Γκιστ : «Να τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα πλέι οφ»

Γκιστ : «Να τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα πλέι οφ»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε πριν λίγο στη Nova κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Μαδρίτη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ρεάλ (8/3, 22:00) για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικανός φόργουορντ των πρασίνων τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα για να βρεθεί στην οκτάδα των πλέι οφ και ότι […]

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε πριν λίγο στη Nova κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Μαδρίτη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ρεάλ (8/3, 22:00) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των πρασίνων τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα για να βρεθεί στην οκτάδα των πλέι οφ και ότι οφείλει να δείξει χαρακτήρα. Ακόμη μίλησε για την εικόνα του τριφυλλιού στα εκτός έδρας ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην έλευση του Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά:

«Είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε στην Euroleague, το δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και αντιμετωπίζουμε τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουμε ακόμα έξι ματς και πρέπει να τα δώσουμε όλα και να μπούμε σε κατάσταση πλέι – οφ. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, έχουμε χρόνο αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή»

Για τα εκτός έδρας ματς και το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αλλάξει την εικόνα του: «Σίγουρα μπορούμε. Η σεζόν δεν μπορεί να έχει πάντα ανοδική πορεία, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Τελευταία ήμασταν λίγο κάτω, όμως είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, χάσαμε κάποια παιχνίδια, αλλά όχι με μεγάλες διαφορές. Πρέπει όμως να έχουμε σοβαρότερη προσέγγιση στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Σε αυτό το επίπεδο αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου έστω και για ένα λεπτό παιχνίδι αλλάζει. Αυτό έγινε στην Χίμκι, ήμασταν κοντά αλλά σε δύο λεπτά το παιχνίδι είχε τελειώσει. Εκτός έδρας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40′, γιατί πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν».

Για το αν υπάρχει μπέρδεμα με την έλευση του Τζέιμς: «Κανείς δεν είναι μπερδεμένος, απλά χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Μπορεί να ήταν μαζί μας πέρσι, αλλά η ομάδα δεν ήταν η ίδια και όλοι πρέπει να προσαρμοστούν, ο ίδιος να μάθει την ομάδα κι εμείς πώς να παίζουμε μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ