Μονακό: Ανανέωσε ο Ρομπ Γκρέι (pic,vid)

Μονακό: Ανανέωσε ο Ρομπ Γκρέι (pic,vid)

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ρομπ Γκρέι για έναν ακόμα χρόνο ανακοίνωσε η Μονακό, η οποία θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν.

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ρομπ Γκρέι ανακοίνωσε και επίσημα η Μονακό για τη σεζόν 2021-2022. Η ομάδα μετά την κατάκτηση του EuroCup θα αγωνίζεται πλέον στην Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς προετοιμάζεται για την παρθενική της εμφάνιση στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση και σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει ο Αμερικανός.

Μάλιστα ο 27χρονος γκαρντ ήταν από τους κορυφαίους της περσινής χρονιάς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ρομπ Γκρέι είχε κατά μέσο όρο 18.2 πόντους με 50% στο τρίποντο, 2.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 13 αναμετρήσεις με την φανέλα της Μονακό.

Στους περσινούς τελικούς του EuroCup απέναντι στην Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και κέρδισε και τον τίτλο του MVP, οδηγώντας ουσιαστικά την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου.

Την σεζόν 2019-2020 αγωνιζόταν με την φανέλα της Μπούργκ. Από το καλοκαίρι του 2020 είναι κάτοικος Μονακό και θα συνεχίσει να είναι μέχρι μέχρι το 2022 και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ