Παναθηναϊκός : «Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αλλάξουμε» είπε ο Γκιστ

Παναθηναϊκός : «Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αλλάξουμε» είπε ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε την αυτοκριτική του υπογραμμίζοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη και να αλλάξει εικόνα άμεσα.

Μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ ο Τζέιμς Γκιστ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, όπως έδειξε και με τις δηλώσεις του.

«Παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας και δεν μπορούμε να τα δεχόμαστε αυτά. Δεν μπορούμε να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας για 3-5 λεπτά. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο, δεν ήμασταν καλοί επιθετικά και εκεί κρίθηκε το ματς, στην αρχή του δεύτερου μέρους. Μετά δεν μπορέσαμε να τους φτάσουμε», δήλωσε αρχικά στη ΝΟVA και συμπλήρωσε για το πλεονέκτημα έδρας των πλέι οφ που απομακρύνεται:

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα να σκεφτόμαστε τα πλέι οφ. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο ματς, τι θα κάνουμε ως ομάδα για να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Είμαι στον Παναθηναϊκό χρόνια και ξέρω πως είναι κατά κάποιον τρόπο ασέβεια το πώς δείχνουμε τώρα. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός. Χρωστάμε κάτι στους χιλιάδες οπαδούς μας».

Για την απουσία του Λούκα Ντόντσιτς είπε: «Όταν άκουσα ότι δεν θα παίξει ο Ντόντσιτς σκέφτηκα ότι αυτό μπορεί να είναι κακό για εμάς. Ο Ντόντσιτς έχει ώρα την μπάλα στα χέρια του. Ο Καμπάτσο είναι καλός πλέι μέικερ, βοήθησε πολύ την ομάδα του».

Τέλος, σχετικά με τις φωνές του Τσάβι Πασκουάλ στα αποδυτήρια, τόνισε: «Ο κόουτς Πασκουάλ ήταν εκνευρισμένος, όπως έπρεπε να είναι μαζί μας. Είμαστε δυσαρεστημένοι. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τον καθρέφτη και να δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας ατομικά για να αλλάξει η εικόνα. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε. Είναι άσχημο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ