Σφαιρόπουλος : «Κάθε ματς πλέον είναι σημαντικό»

Σφαιρόπουλος : «Κάθε ματς πλέον είναι σημαντικό»

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού.

Καλή χαρακτήρισε τη νίκη επί της Μπάμπεργκ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, εξήγησε επίσης ότι επειδή η κανονική περίοδος οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, κάθε ματς έχει ξεχωριστή σημασία αναφορικά μετά το τελικό πλασάρισμα στην 4άδα.

«Είναι μία καλή νίκη για εμάς. Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που άλλαξε προπονητή και ξέραμε ότι θα προσπαθήσει να παίξει πιο επιθετικά και να δείξει άλλο πρόσωπο. Είναι μία ομάδα που, ενώ έπαιζε καλά, δεν είχε τα κατάλληλα αποτελέσματα. Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένα, παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε διψήφια διαφορά. Στη δεύτερη περίοδο, ο ρυθμός μας δεν ήταν καλός, γίναμε πιο αργοί και δεχθήκαμε πολλά λέι απ στην άμυνα.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε ξανά με μεγάλη συγκέντρωση και καλή άμυνα. Αυτό μας βοήθησε να πάρουμε ξανά διψήφια διαφορά και να την διατηρήσουμε στην τέταρτη περίοδο, ελέγχοντας το ματς. Τώρα, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, κάθε ματς είναι σημαντικό. Απομονώνουμε κάθε ματς και προσπαθούμε να το προετοιμάζουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ