Βατούτιν – «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον Ιτούδη στην αγορά»

Βατούτιν – «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον Ιτούδη στην αγορά»

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε πως δεν υπάρχει καλύτερος Έλληνας προπονητής.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για δύο ακόμα χρόνια δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέι Βατούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε όλο το σκεπτικό πίσω από την απόφαση της παραμονής του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ρωσικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν σχετικά με τον Δημήτρη Ιτούδη: 

«Η ομάδα βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή και είναι σημαντικό ότι το ρόστερ που έχουμε το διαμορφώσαμε μαζί με τον Ιτούδη, με βάση τα «θέλω» και τη φιλοσοφία του. Επομένως, ήταν δίκαιο να του δώσουμε νέο διετές συμβόλαιο, για να δει το πλάνο του, ενώ από την άλλη αν αλλάζαμε προπονητή θα έπρεπε να περάσει χρόνος για να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Ας πούμε ότι αλλάζαμε προπονητή. Απλώς για να το κάνουμε. Υπήρχε κάποιος διαθέσιμος, που να είναι καλύτερος από τον Ιτούδη; Κατά την γνώμη μου δεν υπήρχε. Ακόμα, αυτό θα έβαζε έξτρα πίεση στην ομάδα. Θα μας δημιουργούσε νέα προβλήματα. Δεν θα ήταν σωστό να το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ