ΤΣΣΚΑ – Στη Μόσχα ο Τζέιμς για να συναντηθεί με τον Βατούτιν

ΤΣΣΚΑ – Στη Μόσχα ο Τζέιμς για να συναντηθεί με τον Βατούτιν

Ο Μάικ Τζέιμς ταξίδεψε στη Μόσχα προκειμένου να συναντηθεί με τον Αντρέι Βατούτιν για να ξεκαθαριστεί το μέλλον του Αμερικανού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η σχέση του Μάικ Τζέιμς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει περάσει από σαράντα κύματα και πλέον οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν για να διευθετηθεί το μέλλον της συνεργασίας τους.

Βρισκόμασταν ακόμα στις αρχές του 2021 όταν ο Αμερικανός σταρ αποχωρούσε από την ΤΣΣΚΑ για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω επανειλημμένων πειθαρχικών παραπτωμάτων με τον ίδιο να ενσωματώνεται στις τάξεις των Μπρούκλιν Νετς στους οποίους είχε συμπληρωματικό ρόλο κυρίως κατά τη διάρκεια της Regural Season του NBA.

Εν τέλει, ο Τζέιμς έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Κέβιν Ντουράντ, Καϊρί Έρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν, αλλά το συμβόλαιό του με τους Ρώσους ουδέποτε έπαψε να ισχύει.

Έτσι, ο παίκτης έφτασε στη Μόσχα για να συναντηθεί με τον Αντρέι Βατούτιν και ενδεχομένως με τον Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο είχε έρθει σε αντιπαράθεση ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στους Μοσχοβίτες.

Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο ο ιδιοκτήτης της «ρωσικής αρκούδας» είχε τονίσει κατηγορηματικά πως δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα για επιστροφή του 31χρονου γκαρντ στην ομάδα.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν προκειμένου να επισημοποιηθεί η κατάληξη της συνεργασίας τους, ενώ μένει να δούμε κατά πόσο θα επηρεάσει τις εξελίξεις η επιστροφή του Αλεξέι Σβεντ στην ΤΣΣΚΑ, ενός παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Τζέιμς αφού και οι δύο αρέσκονται να έχουν διαρκώς τη μπάλα στα χέρια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ