Ντιαλό – «Η καλύτερη επιιλογή μου η Μονακό»

Ντιαλό – «Η καλύτερη επιιλογή μου η Μονακό»

Ο Άλφα Ντιαλό είναι επίσημα παίκτης της Μονακό και μίλησε σχετικά με την επιλογή του να βρεθεί στη Γαλλία, αποχωρώντας από τον Παναθηναϊκό.

Η Μονακό κτάφερε να πάρει τον Άλφα Ντιαλό μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού κι ενώ ο παίκτης είχε συμφωνήσει με τους πράσινους, ζήτησε τελικά να αποχωρρήσει και υπέγραψε στους Γάλλους.

Ο ίδιος ανακοινώθηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα και μίλησε τόσο για την τελική του επιλογή όσο και για την περσινή σεζόν του με το Λαύριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Πρόκειται για ένα σύλλογο με ιστορία και μια πολύ καλή ομάδα. Θέλω να ζήσω το ίδιο που έζησαν οι παίκτες πέρσι, να κερδίζω τίτλους δηλαδή. Είναι ένα μεγάλο και μια πολύ σημαντική πρόοδος. Έχω να μάθω πολλά από τον κόουτς Μίτροβιτς και από τους παίκτες που έχουν συμμετάσχει ήδη στη διοργάνωση. Από τη δική μου πλευρά, βασίζομαι στον ενθουσιασμό και την ενέργεια μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναπόφευκτα, ήταν μία δύσκολη χρονιά λόγω όλων όσων γίνονταν με τον κορωνοϊό. Αλλά η παρουσία στους τελικούς δείχνει την εξαιρετική δουλειά που κάναμε, με έναν πολύ καλό προπονητή. Είχαμε μια πολύ νεανική ομάδα, την οποία το οποία το σταφ κατάφερε να την κάνει να πάει πολύ ψηλά. Δεν τα καταφέραμε στους τελικούς, αλλά υπήρχε πολλή ικανοποίηση μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία φοβερή ομάδα και θα πρέπει να μπούμε στο 100%, όπως και σε όλους της αγώνες της Euroleague. Σε αυτήν τη διοργάνωση, θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες σε κάθε παιχνίδι. Θα είναι απαραίτητο να δίνουν τα πάντα για να εμφανιζόμαστε καλοί και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ