Τζέιμς – «Δεν είναι ντροπή που δεν έχω δουλειά αυτή τη στιγμή» (pic)

Τζέιμς – «Δεν είναι ντροπή που δεν έχω δουλειά αυτή τη στιγμή» (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του στο Twitter ξεκαθάρισε πως πολλοί παίκτες αναζητούν τον επόμενο σταθμό τους, όπως εκείνος και δεν είναι ντροπή που βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Ο Μάικ Τζέιμς τυπικά είναι μέλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τους Νετς, ουσιαστικά όμως δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ιτούδη, με τον σύλλογο να τον στέλνει για προπόνηση με τη δεύτερη ομάδα.

Ο 31χρονος γκαρντ αναζητεί λοιπόν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς να έχει ακόμα κάτι σίγουρο στα χέρια του. Ξέρει φυσικά την κατάσταση της μπασκετικής αγοράς, με πολλούς παίκτες να βρίσκονται σε παρόμοια φαση, προσδοκώντας μια ευκαιρία.

Ο ίδιος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ανάρτησή του στο Twitter τονίζοντας πως δεν είναι κακό να μην έχει δουλειά και να ψάχνει τη μελλοντική του επαγγελματική στέγη:

«Πραγματικά δεν είναι ντροπή που δεν έχω κάποια δουλειά στο μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Η Κίνα έχει κλείσει την αγορά τον ξένων όπως έχω ακούσει. Στο ΝΒΑ στενεύουν τα πράγματα. Είναι πολλοί καλοί παίκτες εκεί έξω που περιμένουν. Είμαι απλώς ένας από αυτούς».

Δείτε εδώ το ποστάρισμα του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ