Παναθηναϊκός – Η Euroleague θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές του Γκιστ με την πράσινη φανέλα (vid)

Παναθηναϊκός – Η Euroleague θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές του Γκιστ με την πράσινη φανέλα (vid)

Ο Τζέιμς Γκιστ έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού και η Euroleague θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές του Αμερικανού με την πράσινη φανέλα.

Ίσως μία από τις κορυφαίες ανταλλαγές στην ιστορία της Euroleague. Ο Τζέιμς Γκιστ ξεκίνησε τη σεζόν 2012-13 με την φανέλα της Μάλαγα, ωστόσο λίγο μετά το ξεκίνημα της αγωνιστικής περίοδου βρέθηκε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον Άντι Πάνκο να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί το δέσιμο που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στον Αμερικανό φόργουορντ και τον οργανισμό του τριφυλλιού.

Ο Γκιστ έγινε… Γκιστόπουλος και έκανε το ΟΑΚΑ σπίτι του για τις επόμενες εφτά χρονιές. Αποχώρησε με βαριά καρδιά το καλοκαίρι του 2019, έχοντας κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα και έξι κύπελλα Ελλάδας.

Με όπλο την αθλητικότητά του, έγινε βασικό κομμάτι του κορμού και παράλληλα ένας από τους πιο πετυχημένους Αμερικανούς στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ο 34χρονος πλέον, Γκιστ έχει χαρίσει αρκετές θεαματικές φάσεις στους φιλάθλους του τριφυλλιού και η Euroleague «χώρεσε» μερικές από αυτές σε ένα βίντεο 3 λεπτών και 11 δευτερολέπτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ