Τα δεδομένα για το μέλλον του Μαρκ Γκασόλ

Τα δεδομένα για το μέλλον του Μαρκ Γκασόλ

Ο Μαρκ Γκασόλ επιστρέφει στους Γκρίζλις, αναμένεται όμμως να μείνει ελεύθερος κι έχει τρεις επιλογές μπροστά του, αναφορικά με το μέλλον του στα παρκέ.

Επιστροφή στο «σπίτι» για τον Μαρκ Γκασόλ, με περισσότερους από έναν τρόπους. Ο έμπειρος σέντερ αποκτήθηκε από τους Γκρίζλις, αναμένεται όμως να «κοπεί» και τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το μέλλον του, με όλα να έχουν κοινό παρονομαστή.

Ο Μαρκ δεν θέλησε να παραμείνει στο NBA και το μόνο πρωτάθλημα που δείχνει να τον ενδιαφέρει είναι η ισπανική λίγκα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας του. Ο ίδιος δεν έχει «ανοίξει τα χαρτιά του» ακόμα, φαίνεται όμως να βρίσκεται ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα, Χιρόνα και… απόσυρση.

Το πρώτο σενάριο ακούγεται ως το ιδανικό για πολλούς, όμως υπάρχουν μερικά «αγκάθια». Το πρώτο είναι προφανώς το τι σκέφτεται ο παίκτης, το οποίο δεν είναι ακόμα γνωστό, με τα πράγματα ίσως να περιπλέκονται και με την αβεβαιότητα της παραμονής του αδερφού του στους Καταλανούς.

Μια δεύτερη αλλά εξίσου σημαντική παράμετρος είναι η επιθυμία τόσο του ίδιου του συλλόγου, όσο κυρίως του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις ότι επικεντρώνει τη δουλειά του σε αυτούς που θα είναι σίγουρα στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η δεύτερη επιλογή είναι η Χιρόνα, με την οποία ο Γκασόλ συνδέεται πριν ακόμα από τους «Μπλαουγκράνα, καθώς από εκεί αναδείχθηκε την περίοδο 2006-2008. Βέβαια τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα γιατί η ομάδα διαλύθηκε λόγω χρεών, με τον ίδιο να δημιουργεί νέα ομάδα το 2014, η οποία έφτασε φέτος να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Η τελευταία εναλλακτική του φαίνεται να είναι η απόσυρση. Ακόμα κι αν συνεχίσει να αγωνίζεται, θα το κάνει σε ισπανικό έδαφος, για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του. Προέρχεται όμως από μια εξαντλητική χρονιά που έκλεισε με την απόσυρσή του από την Εθνική και ίσως ακολουθήσει και το οριστικό τέλος, αποχωρώντας και από το συλλογικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ