Βέσελι – «Μου προκάλεσε έκπληξη που ο Ομπράντοβιτς πήγε στην Παρτίζαν»

Βέσελι – «Μου προκάλεσε έκπληξη που ο Ομπράντοβιτς πήγε στην Παρτίζαν»

Ο Γιαν Βέσελι μίλησε για την επιλογή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρεθεί στην Παρτίζαν, αλλά και για τους λόγους που τον έχουν κρατήσει στη Φενέρμπαχτσε επτά χρόνια.

Για την επιλογή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να προπονήσει την Παρτίζαν Βελιγραδίου μίλησε ο Γιαν Βέσελι, με τον Τσέχο να τονίζει πως δεν περίμενε μια τέτοια απόφαση από τον Ζοτς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έχουν κρατήσει για επτά ολόκληρα χρόνια στη Φενέρμπαχτσε, επισημαίνοντας ότι η ενέργεια του κόσμου είναι κάτι που τον έχει ενθουσιάσει.

Οι δηλώσεις του Γιαν Βέσελι:

Για τον Ομπράντοβιτς: «Είναι περίεργο, περάσαμε έξι χρόνια μαζί. Όμως αυτή είναι η ζωή. Ο καθένας έχει το δικό του μονοπάτι. Είναι απίθανο κάποιος να μείνει σε μια ομάδα για 20 χρόνια.

Δεν είναι ο Γκρεγκ Πόποβιτς που πράγματι είναι στην ομάδα του τόσα χρόνια… Θεωρώ πως χρειαζόταν ένα διάλειμμα, κάτι που επιζητούσε.

Ειλικρινά, μου προκάλεσε έκπληξη η απόφαση. Κατάλαβα την πρόκληση που είδε, αλλά παρέμεινα έκπληκτος. Μου αρέσει το εγχείρημα κι η ιδέα. Ανυπομονώ να δω πως θα τα πάνε αυτή τη σεζόν»!

Για την παραμονή του στη Φενέρ εδώ και επτά χρόνια: «Όταν ήρθα εδώ, δεν ήξερα τη σημασία της Φενέρμπαχτσε. Ήξερα πως συμμετείχαν στην EuroLeague και πως είχαν ιστορία.

Αλλά όταν ήρθα κι έγινα μέλος του συλλόγου, όχι μόνο του μπασκετικού τμήματος αλλά γενικότερα, έμεινα έκπληκτος όταν συνειδητοποίησα το πόσο μεγάλη ιστορία και φιλάθλους είχαν.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχω μείνει εδώ τόσα χρόνια (σ.σ. από το 2014), μου αρέσει πολύ ο κόσμος κι η ενέργεια. Λατρεύω αυτό το μέρος»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ