Μακάμπι – Υπέγραψε τον Λεσόρ για δύο μήνες

Μακάμπι – Υπέγραψε τον Λεσόρ για δύο μήνες

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματίας Λεσόρ για τους επόμενους δύο μήνες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είδε τον Άντε Ζίζιτς να αποχωρεί τραυματίας από το Super Cup και να μένει έξω για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Έτσι, βγήκε στην αγορά για να ψάξει τον αντικαταστάτη του και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ματίας Λεσόρ. Η Μακάμπι ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου σέντερ, ο οποίος υπέγραψε για τους επόμενους δύο μήνες.

Ο 26χρονος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Eurocup την περασμένη χρονιά με τη Μονακό, αλλά δεν είχε βρει ομάδα μέχρι σήμερα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε μετά από αυτή την εξέλιξη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέρνουμε έναν ακόμη παίκτη να μας βοηθήσει τώρα που ξεκινάμε τη σεζόν. Ο Ματίας Λεσόρτ είναι ένας παίκτης που έρχεται να προσθέσει δύναμη στην πρώτη γραμμή, μετά τον τραυματισμό του Άντε Ζίζιτς. Ο Ματίας είναι ένας έμπειρος παίκτης της Ευρωλίγκας που θα προσαρμοστεί γρήγορα στις ανάγκες της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες μας που για άλλη μια φορά έβαλαν τα δυνατά τους για τον σύλλογο».

Από την πλευρά του, ο Γάλλος σέντερ είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα ξεκινήσω τη δουλειά.Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα με ό,τι μπορώ. Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε έναν τεράστιο και διακοσμημένο σύλλογο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με σπουδαίους οπαδούς όπως στο Τελ Αβίβ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ