Καλαϊτζής – «Ο Παναθηναϊκός πάντα σέβεται τους θεσμούς και τους κανόνες»

Καλαϊτζής – «Ο Παναθηναϊκός πάντα σέβεται τους θεσμούς και τους κανόνες»

Γιώργος Καλαϊτζής, Βασίλης Παρθενόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης εκπροσώπησαν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και έστειλαν το μήνυμά τους.

Οι Γιώργος Καλαϊτζής, Βασίλης Παρθενόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης συναντήθηκαν με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, στα γραφεία της Ομοσπονδίας και κατά την αποχώρησή τους έστειλαν το μήνυμα πως ο Παναθηναϊκός σέβεται πάντα τους θεσμούς και τους κανόνες.

Όσα είπαν:

Γιώργος Καλαϊτζής: «Αρχικά, χαιρόμαστε πάρα πολύ ως Παναθηναϊκός που κάναμε και επίσημα την πρώτη επίσκεψη και γνωριμία με τον καινούργιο πρόεδρο. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ. Είμαστε σίγουροι πως οτιδήποτε γίνει από εδώ και πέρα θα έχει γνώμονα μόνο το καλό. Το καλύτερο. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, πάντα σέβεται τους θεσμούς και τους κανόνες και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και από εδώ και πέρα, όπως έκανε και πριν».

Για την ενδεχόμενη κοινή συνάντηση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού με την ΕΟΚ: «Νομίζω πως στο μπάσκετ είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, παρά αυτά που μας χωρίζουν. Οπότε, απαντώντας και στο ερώτημά σας, νομίζω πως όπως είπε και ο πρόεδρος ο σεβασμός κερδίζεται. Από τους θεσμούς και μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα στο επόμενο μπασκετικό διάστημα μπορεί να έρθει και αυτή η ώρα».

Βασίλης Παρθενόπουλος: «Ουσιαστικά εγώ θα ήθελα να πω και αυτά που είπα στη συνάντηση με τον κ. Λιόλιο. Μεταφέραμε κάποιες καθαρές σκέψεις, τις οποίες είμαστε εδώ για να στηρίξουμε. Θα τις στηρίξουμε, όπως τις στηρίξαμε και στο παρελθόν. Θα στηρίξουμε και τον ίδιο εφόσον αυτά μπουν σε μια σωστή γραμμή και είναι προς όφελος του μπάσκετ. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη συνάντηση. Μιλάμε για την ανάγκη του ελληνικού μπάσκετ να πάει μπροστά, όπως ήταν πριν. Να είναι το καλύτερο μπάσκετ, γιατί όχι και στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ