Ερυθρός Αστέρας – Ζάλγκιρις Κάουνας 73-61

Ερυθρός Αστέρας – Ζάλγκιρις Κάουνας 73-61

Η Ζάλγκιρις Κάουνας συνεχίζει την κατρακύλα αφού υπέστη την τρίτη της ήττα, σε ισάριθμα ματς, από τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 73-61.

Σε κρίση φαίνεται πως βρίσκεται η Ζάλγκιρις Κάουνας, καθώς ηττήθηκε για τρίτη φορά φέτος στη Euroleague, με τον Ερυθρό Αστέρα να επικρατεί 73-61, ανεβαίνοντας στο 2-1 και ρίχνοντας τους αντιπάλους τους στο 0-3.

Οι Λιθουανοί, που στα μέσα της εβδομάδας, απέλυσαν τον Μάρτιν Σίλερ για τον Γιούρι Ζντοβτς, παρότι έμειναν κοντά στο σκορ σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση δεν μπόρεσαν να συνέλθουν και υπέστησαν ακόμη μία ήττα επιβεβαιώνοντας πως δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Κατηφορίζοντας για τον Πειραιά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή (15/10) χωρίς νίκη.

Κορυφαίος για τους Σέρβους ήταν ο Νίκολα Κάλινιτς που σημείωσε 15 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Όγκνιεν Ντόμπριτς που πρόσθεσε άλλους 13. Όσον αφορά τους Λιθουανούς, ο Τζος Νέμπο ήταν εξαιρετικός με 14 πόντους, ενώ από 11 είχαν οι Λούκας Λεκάβιτσιους και Νάιλς Γκιφάι.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό στο πρώτο ημίχρονο, με τη Ζάλγκιρις να ξεκινά καλύτερα την αναμέτρηση, όμως ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να ισορροπήσει σχετικά γρήγορα και να πάρει τα ηνία με τον Νίκολα Κάλινιτς να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Έτσι οι παίκτες του ΝτέγιανΡάντονιτς μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας ένα μικρό προβάδισμα, σε πολύ μικρή παραγωγικότητα, αφού ο φωτεινός πίνακας έδειχνε 29-27 υπέρ των Ερυθρόλευκων.

Η τρίτη περίοδος δεν είχε καμία διαφορά, αφού οι δύο ομάδες δεν έβρισκαν εύκολα τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι, κάτι που έδωσε το πλεονέκτημα στον Ερυθρό Αστέρα να κρατήσει τη διαφορά που είχε χτίσει από το πρώτο μέρος και μάλιστα να τη διευρύνει λίγο περισσότερο. Στη συνέχεια όμως οι Σέρβοι πάτησαν… γκάζι και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους παίρνοντας έτσι τη νίκη με το τελικό 73-61.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ