ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ LiveStreaming:

Μετά τη θριαμβευτική πρεμιέρα στη διοργάνωση κόντρα στην Μπασκόνια (75-50) και τη μεγάλη επικράτηση με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (74-68), ο Ολυμπιακός παραλίγο να φύγει με τη νίκη και από τη Βαρκελώνη όμως τελικά ηττήθηκε στην παράταση (79-78) από την Μπαρτσελόνα. Αυτή τη φορά υποδέχεταιστο ΣΕΦ (Παρασκευή15/10 στις 21:00) τη Ζαλγκίρις.

Η ομάδα από τη Λιθουανίαμόνο ιδανικά δεν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα, αφού ηττήθηκε και στις 3 αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα σε Βιλερμπάν, Ζενίτ και Ερυθρό Αστέρα.Οι Λιθουανοί έχουν πλέον νέο τεχνικό τον Ζντοβτς, τον οποίο ίσως αρκετοί θυμούνται από τα… ξεσπάσματά του στον πάγκο της ΑΕΚ. Πριν από λίγες ημέρες αντικατέστησε τον Μάρτιν Σίλερ, αφού τα αποτελέσματα ήταν κάκιστα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ LiveStreaming | Μπαρτζώκας «Απαιτητικό παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις – Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το ματς με τους Λιθουανούς είναι πολύ επικίνδυνο, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες του έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Πάντα υπάρχει περιθώριο να δουλέψεις πράγματα και από κάθε παιχνίδι πρέπει να μαθαίνεις», τόνισε όταν ρωτήθηκε αν οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να βελτιωθούν στις ειδικές καταστάσεις, όπως αυτές που αντιμετώπισαν στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. «Φυσικά υπάρχουν πράγματα που κάνουμε καλά και κάποια άλλα που ακόμη δεν κάνουμε καλά, αλλά έχουμε περιθώρια να τα βελτιώσουμε. Αυτή είναι μια διαδικασία που γίνεται σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Έτσι οι ομάδες γίνονται καλύτερες και οι καλές ομάδες εξελίσσονται μέσα στη χρονιά. Πιστεύουμε πως είμαστε σε αυτή τη διαδικασία και θα γίνουμε καλύτεροι.

Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν πρέπει να σταθούμε περισσότερο στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, αλλά και ρεαλιστικά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Έχουμε έναν αγώνα αύριο κόντρα σε έναν αντίπαλο που τον σεβόμαστε πάντα. Πέρυσι χάσαμε δύο παιχνίδια στην τελευταία κατοχή από την Ζάλγκιρις και είναι μια ομάδα που πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση εδώ. Βεβαίως πλέον είναι διαφορετική ομάδα, με διαφορετικό προπονητή, όμως, είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς, μετά από μια δύσκολη διαδικασία χθες. Παίξαμε σαρανταπέντε λεπτά με μεγάλη ένταση και επίσης κάναμε ταξίδι και φτάσαμε στην Ελλάδα στις έξι το πρωί. Όμως, αυτή είναι η δουλειά μας και αύριο πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Σχολιάζοντας το ρόστερ της λιθουανικής ομάδας σε σχέση με πέρυσι, τόνισε: «Η Ζάλγκιρις έχασε 4-5 βασικούς παίκτες, τους αναπλήρωσε, όμως, με πολύ έμπειρους. Ο Καλνιέτις, ο Στρέλνιεκς είναι παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Ο Γκιφάι… Αυτή τη στιγμή έχει χάσει τον Λοβέρν που είναι τραυματίας. Είναι μια ομάδα που πρεσβεύει τη λιθουανική σχολή και έχει τα εξής χαρακτηριστικά… Ξέρουν μπάσκετ, παίζουν με ένταση και ταχύτητα. Οι γκαρντ τους είναι πολύ διεισδυτικοί, ο Λεκαβίτσιους, ο Μουντιέ επιτίθονται με τη μπάλα και ξέρουν να εκτελούν.  Είναι ένα παιχνίδι απαιτητικό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ LiveStreaming | Σλούκας  «Πρέπει να κερδίσουμε ό,τι και να γίνει»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Σλούκας:

«Δεν στεκόμαστε καθόλου στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Προχωράμε γιατί αύριο έχουμε ένα ακόμη πιο σημαντικό αγώνα. Το αυριανό ματς θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα φέτος», τόνισε ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Είμαι mustwin ματς μέσα στην έδρα μας και ξέρουμε καλά πως αυτά τα παιχνίδια επιβάλλεται να τα κερδίζουμε. Σίγουρα είναι δύσκολος αγώνας. Προερχόμαστε και από δύσκολο ταξίδι και από δύσκολο παιχνίδι, για αυτό το λόγο θεωρώ πως το αυριανό ματς θα δείξει τον δρόμο μας».

Ερωτηθείς αν τον… φοβίζει η κόπωση του ίδιου και των συμπαικτών του από το σκληρό ματς με τους «μπλαουγκράνα», αλλά και το ταξίδι της επιστροφής, απάντησε: «Όχι δεν φοβάμαι κάτι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το παιχνίδι αυτό είναι 100% δικό μας και πρέπει να το κερδίσουμε ότι και να γίνει».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ LiveStreaming | Ζντοβτς «Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός»

Ο ΓιούριΖντβοτς θα καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο της ΖαλγκίριςΚάουνας μετά τον ερχομό του στην ομάδα, διαδεχόμενος τον Μάρτιν Σίλερ. Ο Σλοβένος θα βρεθεί στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague, και λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα (21:00) μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός φέτος είναι πολύ δυνατός. Πήραν κάποιους παίκτες και έφτιαξαν ένα πολύ καλό ρόστερ. Έχουν 2 ή 3 παίκτες ποιότητας σε κάθε θέση. Ο Ολυμπιακός παίζει έξυπνα και οργανωμένα. Προσπαθούν να διαβάσουν το παιχνίδι και να σε τιμωρήσουν στα αδύναμα σημεία σου. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς και θα δούμε τον χαρακτήρα των παικτών μας».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ