Πάρκερ – «Κρατήσαμε χαμηλά τον Παναθηναϊκό, δουλεύει κάθε μέρα ο Κώστας»

Πάρκερ – «Κρατήσαμε χαμηλά τον Παναθηναϊκό, δουλεύει κάθε μέρα ο Κώστας»

Ο Τι Τζέι Πάρκερ τόνισε πως η Βιλερμπάν κράτησε χαμηλά τον Παναθηναϊκό και αυτό ήταν σημαντικό ώστε η ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Η Βιλερμπάν πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 84-70 για την 7η αγωνιστική της Euroleague, με τον τεχνικό των Γάλλων να τονίζει πως η ομάδα του κράτησε χαμηλά τους «πράσινους», ενώ ανέφερε πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο κάνει εξαιρετική δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Γάλλων στη συνέντευξη Τύπου:

«Εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στην άμυνα. Αυτό είχαμε ανάγκη να κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιρνε δύναμη από τον κόσμο του και έβαζε τα τρίποντα στα πρώτα δύο εντός έδρας ματς. Τους κρατήσαμε χαμηλά και αυτό ήταν το σημαντικό».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο και την πρόοδό του: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, έρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια. Είναι νέος παίκτης, ταλαντούχος. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν είναι το ίδιο με την G-League ή το ΝΒΑ. Δουλεύει κάθε μέρα, τον πιέζουμε. Είναι σπουδαίο να τον έχουμε στην ομάδα μας».

Για τον φετινό στόχο της Βιλερμπάν: «Είμαστε στη 2η σεζόν στην Euroleague, θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο. Σε πρώτη φάση θέλουμε όσες νίκες είχαμε πέρυσι. Οτιδήποτε καλύτερο θα είναι ένα «συν». Όμως, συνολικά, θέλουμε να γινόμαστε καλύτερα σαν ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ