Βατούτιν – «Συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τον Ιτούδη»

Βατούτιν – «Συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τον Ιτούδη»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, εξέφρασε τη στήριξη του και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Αντρέι Βατούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο στο προβληματικό ξεκίνημα της ΤΣΣΚΑ σε Euroleague και VTB League, όμως εξέφρασε τη στήριξη του και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Δημήτρη Ιτούδη.

«Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ. Κανείς δεν έχει υπάρχει προπονητής τόσα χρόνια στην σειρά από την δεκαετία του 1970 και την περίοδο του Αλεξάντρερ Γκομέλσκι. Κατά την περίοδο αυτή ο Ιτούδης έφερε αποτελέσμα, έπαιξε ποιοτικό μπάσκετ και έδειξε την ικανότητά του να ξεπερνά τις δυσκολίες», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το να μιλάμε για απουσία κινήτρου και κόπωση λόγω της δουλειάς σε μία συγκεκριμένη ομάδα είναι στοιχεία που σίγουρα δεν τον «αγγίζουν». Πιστέψτε με, τώρα έχει πιο πολύ κίνητρο από ποτέ, ειδάλλως θα μου έλεγε από το καλοκαίρι ότι θέλει αλλαγές και δεν θα έμενε με άλλες προτάσεις.

Το παράδοξο είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που κατακρίνουν την διοίκηση για την ανανέωση του Ιτούφη, σε έναν νέο προπονητή μετά από τέσσερις ήττες θα έλεγαν «Γιατί άλλαξες έναν που ήξερε να παίρνει αποτελέσματα;». Όλοι κάνουν λάθη και ο Δημήτρης το ίδιο. Δεν υπάρχει λόγος για δραστικές αλλαγές, συνεχίζουμε να τον εμπιστευόμαστε και να δουλεύουμε μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ