Ολυμπιακός – Δίπλα στα παιδιά με το One Team ο Παπανικολάου

Ολυμπιακός – Δίπλα στα παιδιά με το One Team ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου για μια ακόμη χρονιά συμμετέχει στο πρόγραμμα One Team της Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκονται δίπλα στα παιδιά για μια ακόμη χρονιά. Ο 31χρονος φόργουορντ εκπροσωπεί για μια ακόμη χρονιά τους ερυθρόλευκους στο πρόγραμμα One Team της Euroleague που φέρνει τους αθλητές κοντά στα παιδιά.

Ο Παπανικολάου αυτή την φορά βρέθηκε στην επίσκεψη του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, προσφέροντας χαρά και γνώσεις στους μαθητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: 

One Team και Κώστας Παπανικολάου είναι πλέον έννοιες απόλυτα συνυφασμένες!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο μακροβιότερος πρεσβευτής του προγράμματος της Ευρωλίγκα, δεν είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τους αθλητές μας. Ενημερώθηκε, ωστόσο, πως γινόταν προπόνηση του ONE Team στο βοηθητικό του ΣΕΦ και δεν έχασε την ευκαιρία να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τη δική του προπόνηση, ώστε να περάσει και να καλωσορίσει προσωπικά τα νέα μέλη του προγράμματος, τους μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.
Ο «Παπ» χαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους αθλητές μας, μίλησε μαζί τους και ανανέωσε το ραντεβού τους για μια «γεμάτη» προπόνηση, μέσα από την οποία θα μάθουν και θα διασκεδάσουν παρέα!

Επίσης, ενημερώθηκε λεπτομερώς και για το ξεχωριστό πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει για εκείνη την ημέρα η προπονήτρια του ΟΝΕ ΤΕΑΜ, Πένη Γιοβάνοβιτς, με θέμα το περιβάλλον! Μέσα από το παιχνίδι, οι αθλητές μας κατανόησαν γιατί πρέπει να αγαπούν το περιβάλλον και με ποιους τρόπους μπορούν να το προστατεύσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ