Ουνικάχα Μάλαγα – Μπαρτσελόνα 95-91

Ουνικάχα Μάλαγα – Μπαρτσελόνα 95-91

Η Μάλαγα, με σούπερ τριάδα (Ντίαζ, Νέντοβιτς και Όγκουστιν), νίκησε (95-91) στον αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης ισπανικό... εμφύλιο την Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Παρά τα double double των Άντε Τόμιτς και Τόμας Ερτέλ και την καλή εμφάνιση του Κοπόνεν, η Μπαρτσελόνα έχασε στο «Μαρτίν Καπρένα» από τη Μάλαγα σε ένα ματς με εναλλαγές στο προβάδισμα, που κρίθηκε τελικά στη ρουλέτα των βολών. Καλύτερος των νικητών ο Ντιεζ (21 πόντοι με 8/11 σουτ), έχοντας τη συμπαράσταση των Όγκουστιν (10π/7 ριμπ) και Νέντοβιτς (13 π.).

Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και τη Μάλαγα να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με βραχεία κεφαλή (49-46). Στο δεύτερο μέρος είχαμε το ίδιο σενάριο, με τους Ανδαλουσιανούς να είναι καλύτεροι στην τρίτη περίοδο και τους Καταλανούς να κάνουν την αντεπίθεσή τους στο τέλος, μετατρέποντας το ματς σε ρώσικη ρουλέτα. Οι γηπεδούχοι στο τέλος ήταν πιο ψύχραιμοι και δίκαια επικράτησαν με 95-91.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ