Μέικον – «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να βρούμε τι φταίει στον Παναθηναϊκό»

Μέικον – «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να βρούμε τι φταίει στον Παναθηναϊκό»

Ο Ντάριλ Μέικον μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ζαλγκίρις συνέστησε ψυχραιμία και ενότητα, ώστε η ομάδα να βγει από την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η χθεσινή ήττα (76-69) του Παναθηναϊκού από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την 10η αγωνιστική της Euroleague έχει φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση το «τριφύλλι» που έπεσε στο 2-8. Αυτό το γνωρίζει καλά και ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Λιθουανούς απηύθυνε κάλεσμα για ψυχραιμία και ενότητα.

Άλλωστε, οι «πράσινοι» οφείλουν να μείνουν συγκεντρωμένοι αφού έχουν να δώσουν αύριο ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι, αυτή τη φορά στη Γερμανία κόντρα στην Μπάγερν(18/11, 21:30).

«Πρέπει να βρούμε τρόπο να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε δυνατά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να βρούμε λύση γρήγορα. Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και θα βρούμε τι φταίει και ομαδικά αλλά και προσωπικά», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος.

Στην ερώτηση μάλιστα αν είναι εύκολο ο Παναθηναϊκός να βρει αγωνιστικά τη λύση, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν είναι τόσο δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Είναι κάτι που είναι κομβικό. Κάτι που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα και σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και στις νίκες, αλλά και στις ήττες και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Τέλος, ο Μέικον μίλησε και για το ματς της Πέμπτης στο Μόναχο, λέγοντας: «Ξέρουμε ότι τους αρέσει να δημιουργούν καταστάσεις miss match, είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε να κάνουμε στο παρκέ και κάτι στο οποίο θα δουλέψουμε και σήμερα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχει και πολύ σημασία το σκάουτινγκ. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ