Ποιος υποκλίνεται στον Ντόρσεϊ;

Ποιος υποκλίνεται στον Ντόρσεϊ;

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει αδιαμφισβήτητο ταλέντο όπως υποστήριξε ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής Euroleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Μακάμπι Τελ Αβίβ απόψε στις 21:00 για την 11η αγωνιστική της Euroleague και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα βρεθεί απέναντι σε έναν παίκτη που τον γνωρίζει πολύ καλά.

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν τον είχε συμπαίκτη στην «ομάδα του Λαού» και δεν αμφιβάλλει καθόλου για το ταλέντο του. Παρότι έρχεται στον Πειραιά με φόρα από τα «όργια» κόντρα στη Μονακό, ξέρει ότι πρέπει να περιορίσει τον γκαρντ των ερυθρόλευκων, καθώς είναι εξίσου ικανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χαίρομαι που θα ξαναδώ τον Τάιλερ. Παίζει πολύ καλά φέτος και χαίρομαι γι’ αυτόν. Ελπίζω να κάνουμε καλή δουλειά πάνω του αμυντικά, γιατί είναι ικανός να βάλει 30 πόντους. Θα πρέπει να εστιάσουμε στον περιορισμό του και να μην του επιτρέψουμε να μπει στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά φέτος και δεν θα είναι εύκολα για μας. Ειδικά όταν παίζεις το δεύτερο ματς σε μια εβδομάδα σε μια τέτοια έδρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα και θα έχει ισχυρό κίνητρο, γι’ αυτό κι εμείς θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ