Εφές – Μονακό 98-77

Εφές – Μονακό 98-77

Συνέχεια στις δύο εντυπωσιακές νίκες με Άλμπα και Ολυμπιακό έδωσε η Εφές που επικράτησε εύκολα με 98-77 της Μονακό και συνέχισε την ανοδική της πορεία στην Euroleague.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ήταν να μην πάρει φορά η Εφές! Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος στην Euroleague και έφτασε σε τρίτη σερί νίκη με το επιβλητικό 98-77 επί της Μονακό. Στο 5-6 πλέον το ρεκόρ και των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Όπως με τον Ολυμπιακό, έτσι και με τους Μονεγάσκους ο Μπομπουά ήταν ο κορυφαίος των Τούρκων με 17 πόντους και 7 ασίστ, ενώ από 14 είχαν οι Λάρκιν και Μόερμαν. Για την Μονακό ο Μοτεγιούνας είχε 21 πόντους και ο Πάρις Λι τον ακολούθησε με 18.

Από το ξεκίνημα η Εφές πήρε διαφορά και προηγήθηκε με 20-9 αν και η Μονακό μείωσε στους τέσσερις (24-20) με το τέλος της περιόδου. Έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση όμως η Εφές κατάφερε να πάρει και πάλι τα ηνία στο ματς και να εκτοξεύσει τη διαφορά στο +18 (58-40) με το τέλος του ημιχρόνου.

Η Μονακό κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς χάρη σε ένα επιμέρους 2-14 που έφερε το σκορ στο 60-54 στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά η αντεπίθεσή της δεν είχε διάρκεια. Η Εφές πήγε και πάλι σε διψήφιο (73-61) και έφτασε τελικά άνετα στη νίκη με 98-77. Στα μέσα μάλιστα της τελευταίας περιόδου, Τζέιμς και Μίτροβιτς είχαν έναν έντονο διάλογο, με τον προπονητή της Μονακό να στέλνει στα αποδυτήρια τον παίκτη του.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 58-40, 73-61, 98-77

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ