Ο Ράντολφ επέστρεψε στην δράση μετά από 351 μέρες (vids)

Ο Ράντολφ επέστρεψε στην δράση μετά από 351 μέρες (vids)

Ο Άντονι Ράντολφ αγωνίστηκε ξανά σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις 18 Δεκεμβρίου 2020, όταν και είχε υποστεί ολική ρήξη του αχιλλείου τένοντα.

Ο Άντονι Ράντολφ είναι ξανά πίσω στα παρκέ! Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση 351 μέρες, όταν στις 18 Δεκεμβρίου 2020 είχε υποστεί ολική ρήξη του αχιλλείου τένοντα στο αριστερό του πόδι στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την EuroLeague.

Στις 20 του ίδιου μήνα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και έκτοτε ξεκίνησε η μεγάλη πορεία της αποθεραπείας, μέχρι να φτάσει η ώρα της επιστροφής. Ο Ράντολφ μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από τη Δευτέρα και το Σάββατο πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής μετά από 56 αγώνες στους οποίους απουσίασε. Η «Βασίλισσα» επικράτησε με 86-65 της Σαραγόσα, με τον Πάμπλο Λάσο να τον βάζει για πρώτη φορά μες στο παιχνίδι 2:52΄ πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Ράντολφ άνοιξε λογαριασμό λίγα δευτερόλεπτα μετά με τρίποντο και τελείωσε την αναμέτρηση με 7 πόντους (0/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/2 βολές) και 3 ριμπάουντ σε 12:53΄. Ο Αμερικανός βρίσκεται από το 2016 στη Ρεάλ και συνολικά μετράει 263 παιχνίδια και εφτά τρόπαια.

Ο αρχηγός των Μαδριλένων Σέρχιο Γιουλ, τον καλοσώρισε και πάλι στην ομάδα, κοινοποιώντας μια φωτογραφία με τον Ράντολφ, όπου ανέφερε: «Καλή η νίκη στη Σαραγόσα, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η επιστροφή του Άντονι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ