Μιλουτίνοφ από τα παλιά – Τα διέλυσε όλα κόντρα στη Ζάλγκιρις ο Σέρβος (pic, vids)

Μιλουτίνοφ από τα παλιά – Τα διέλυσε όλα κόντρα στη Ζάλγκιρις ο Σέρβος (pic, vids)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας, δείχνοντας πως επιστρέφει σιγά-σιγά στην παλιά του φόρμα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ από τότε που αποφάσισε να αφήσει τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στη Μόσχα για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς που δεν τον έχουν αφήσει να ξεδιπλώσει το τεράστιο ταλέντο του.

Στις μέρες του στον Πειραιά, ο Σέρβος σέντερ, θεωρούνταν δικαίως ένας από τους κορυφαίους στη θέση του. Καθώς ήταν πλήρης σε όλους του τομείς του παιχνιδιού, είτε μιλάμε για σκορ, είτε για ριμπάουντ, είτε για άμυνα και πάει λέγοντας.

Η ΤΣΣΚΑ νίκησε πριν από λίγο τη Ζάλγκιρις Κάουνας στη Λιθουανία με σκορ 73-51, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για να βρεθεί εκ νέου στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, μετά το κακό της ξεκίνημα λόγω των πολλών τραυματισμών που είχε υποστεί.

Ο Δημήτρης Ιτούδης όμως έχει ακόμα έναν σημαντικό λόγο για να χαμογελά. Αυτός ο λόγος ακούει στο όνομα Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο 28χρονος ψηλός έκανε μαγική εμφάνιση απέναντι στο σύνολο του Γιούρι Ζντοβτς, θυμίζοντας εν πολλοίς τον παλιό καλό του εαυτό.

Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση καταγράφοντας, 19 πόντους, 12 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 26 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, ενώ έπιασε 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Euroleague. Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως έδειχνε μια σιγουριά μέσα στο παρκέ και υπενθύμισε σε όλους πως είναι ένας από τους πιο κυριαρχικούς παίκτες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ