Έβανς – «Σοκ τα κρούσματα για εμάς – Να προστατεύσουμε την έδρας μας με κάθε κόστος»

Έβανς – «Σοκ τα κρούσματα για εμάς – Να προστατεύσουμε την έδρας μας με κάθε κόστος»

Ο Τζέρεμι Έβανς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στα κρούσματα που ταλαιπωρούν το «τριφύλλι», ενώ επισήμανε ότι πρέπει να προστατευθεί η έδρα με κάθε κόστος.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική στον πρώτο γύρο της Euroleague, με τον Τζέρεμι Έβανς να μιλά για το ντέρμπι κόντρα στους Ερυθρόλευκους.

Ο Αμερικανός ψηλός στάθηκε στα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα, επισημαίνοντας ότι ήταν ένα σοκ, ενώ αναφέρθηκε στο προηγούμενο ντέρμπι, στον Μουσταφά Φαλ, αλλά και στο αν οι Πράσινοι βελτιώνονται.

Οι δηλώσεις του Τζέρεμι Έβανς:

Για τον κορωνοϊό που χτύπησε την ομάδας: «Πρέπει να μείνουμε ασφαλείς, να προσέχουμε και πρέπει να προσέχουμε, αλλά πρέπει να προπονηθούμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Πάντα επιθυμείς να μην είσαι θετικός και να βγεις αρνητικός. Με τα παιδιά κάνουμε τα ίδια πράγματα και είμαστε με τον ίδιο κόσμο. Είναι σκληρό και είναι ένα σοκ για εμάς, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε και να παραμείνουμε ασφαλείς».

Για το πως επηρεάζει το αποτέλεσμα του πρώτου μεταξύ τους ματς: «Είναι φυσικό ότι από τη στιγμή που κερδίσαμε θέλουν να απαντήσουν και εμείς να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος. Θα έρθουν για να κερδίσουν και εμείς πρέπει να δώσουμε μάχη. Δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι μας θα είναι στις εξέδρες για να μας υποστηρίξουν».

Για το αν ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται: «Είναι μια μεγάλη διαδρομή. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίζουμε ο ένας για τον άλλο, να χτίζουμε τη χημεία μας. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος».

Για τα όπλα του Ολυμπιακού: «Οι σουτέρ τους πρώτα από όλα και τα επιθετικά ριμπάουντ, όπως σε κάθε παιχνίδι. Έχουν τον ψηλό στη μέση (σ.σ εννοεί τον Φαλ), οπότε θα είναι πρόκληση. Όλα ξεκινούν από τα ριμπάουντ και την άμυνα».

Για τον Μουσταφά Φαλ: «Για μένα είναι πρόκληση να παίζω αντίπαλος με ένα παίκτη του δικού του μεγέθους. Όμως κάθε μέρα στην προπόνηση μαρκάρω τον Παπαγιάννη, οπότε είμαι συνηθισμένος. Ένα κάρφωμα απέναντι του θα ήταν ό,τι έπρεπε!».

Για το sold out των φίλων του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μας επηρεάζει και μας βοηθά η ενέργεια των φιλάθλων. Είναι ένα παιχνίδι, όμως το να τους ακούς και να ξέρεις πως είναι εκεί έχει τεράστια διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ