Αρνητικά τα τεστ της Τετάρτης στον Παναθηναϊκό – Κανένα θέμα αναβολής του ντέρμπι

Αρνητικά τα τεστ της Τετάρτης στον Παναθηναϊκό – Κανένα θέμα αναβολής του ντέρμπι

Στον Παναθηναϊκό υποβλήθηκαν σε τεστ σήμερα, αυτά βγήκαν αρνητικά και έτσι δεν τίθεται κανένα θέμα αναβολής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αρνητικά ήταν τα τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού ένα 24ωρο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι μετά τα δυο θετικά κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τρίτη υποβλήθηκαν σε νέα τεστ, αυτά βγήκαν αρνητικά και έτσι δεν τίθεται θέμα αναβολής του ντέρμπι «αιωνίων» την Πέμπτη (23/12, 21:00).

Όπως έδειξαν τα νέα τεστ του τριφυλλιού, ο Παναθηναϊκός γλιτώνει τη διασπορά με αποτέλεσμα να συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία του για το ματς με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μέλη της ομάδας θα κάνουν και την ημέρα του αγώνα επαναληπτικά τεστ για τον κορωνοϊό προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, ωστόσο τα κρίσιμα τεστ ήταν αυτά που έγιναν σήμερα.

Από εκεί και πέρα τα δυο θετικά κρούσματα της Τρίτης έχουν ήδη απομονωθεί και έχει ακολουθηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο από τον Παναθηναϊκό για να μην υπάρξει διασπορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ