Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τι βλέπουν οι στοιχηματικές στο αποψινό ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τι βλέπουν οι στοιχηματικές στο αποψινό ντέρμπι

Οι στοιχηματικές εταιρείες έκαναν τις προβλέψεις τους για το αποψινό ντέρμπι, με τις αποδόσεις να δίνουν τον Ολυμπιακό ως το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το δεύτερο «αιώνιο» ντέρμπι της χρονιάς απέχει μόλις λίγες ώρες από το τζάμπολ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της EuroLeague (21:00, Νovasports Prime). Τα ρεκόρ των δύο ομάδων διαφέρουν κατά πολύ στη φετινή διοργάνωση, με τους πράσινους να είναι 17οι με 4-12, ενώ οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και με 11-5 βρίσκονται πίσω μόνο από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός ήρθε αντιμέτωπος και με τον κορωνοϊό, με ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου και έναν παίκτη να βρίσκονται θετικοί, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Δημήτρη Πρίφτη, με τον Έλληνα τεχνικό να ελπίζει πως η ώθηση που θα δώσουν οι 12.000 φίλοι του τριφυλλιού θα υποσκελίσει όλα τα προβλήματα. Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα υπολογίζει μόνο στον Κουίνσι Έισι που ταλαιπωρείται με οξεία γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί και στο νοσοκομείο.

Τις παραπάνω καταστάσεις συμμερίζονται και οι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες δίνουν τον τίτλο του απόλυτου φαβορί ενόψει του αποψινού ντέρμπι στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη απόδοση νίκης κυμαίνεται στο 1.51, με τις υπόλοιπες να κινούνται κοντά στο 1.45. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, αν και γηπεδούχος, θα μπει στο παρκέ ως αουτσάιντερ, με το 2.90 να είναι το χαμηλότερο που συναντάται ως απόδοση στην επιλογή «νικητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ