Γκασόλ – «Μου λείπει η αδρεναλίνη του ανταγωνισμού»

Γκασόλ – «Μου λείπει η αδρεναλίνη του ανταγωνισμού»

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε σε ισπανικό Μέσο και παραδέχθηκε πως δεν έχει συνηθίσει ακόμη την καθημερινότητα μακριά από τα παρκέ.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από το «αντίο» του Πόαυ Γκασόλ στο μπάσκετ, στις αρχές Οκτώβρη, όμως όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στη «Marca», δεν έχει συμβιβαστεί ακόμη πλήρως με τη νέα του καθημερινότητα και την εγκατάλειψη της αγωνιστικής δράσης.

Για την ώρα δυσκολεύεται, όπως άλλωστε συμβαίνει σε πολλούς αθλητές, ειδικά τον πρώτο καιρό, που παίρνουν την απόφαση να αποχωρήσουν από τo άθλημα στο οποίο αφιέρωσαν τόσα χρόνια της ζωής τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μου λείπει η αδρεναλίνη που προκαλεί ο ανταγωνισμός, παρά το γεγονός πως έχασα δύο χρόνια με τραυματισμό, πριν παίξω για την Μπαρτσελόνα. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την πανδημία, με βοήθησαν προκειμένου να δώσω την ενέργειά μου σε άλλες δραστηριότητες και χόμπι.

παρακολουθώ την ομάδα, μου αρέσει γενικά να βλέπω αγώνες από την τηλεόραση. Προσπαθώ να βλέπω όσο περισσότερους αγώνες μπορώ, ειδικά του ΝΒΑ.

Το φινάλε μου τελικά ήταν αυτό που περίμενα. Για ένα διάστημα φοβήθηκα πως οι τραυματισμοί θα με υποχρέωναν σε απόσυρση. Αλλά στο τέλος, χάρη στους ανθρώπους που με βοήθησαν να ανακάμψω, ήμουν σε θέση να πω «αντίο» στο άθλημα που αγαπώ τόσο πολύ, μέσα από το γήπεδο. Αποσύρθηκα ως ενεργός αθλητής στα 41 μου, τι περισσότερο θα μπορούσα να θέλω;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ