Ρίβερς – «Αναρωτιέμαι αν κουβαλάω κάποιου είδους αρνητική ενέργεια μαζί μου»

Ρίβερς – «Αναρωτιέμαι αν κουβαλάω κάποιου είδους αρνητική ενέργεια μαζί μου»

Η Μπάγερν Μονάχου μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Κέι Σι Ρίβερς στη σύνθεσή της και ο Αμερικανός φόργουορντ εξέφρασε την απορία του στο twitter.

Ο Κέι Σι Ρίβερς επέστρεψε μετά από έξι χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με τον τραυματισμό του Νταρούν Χίλιαρντ, ωστόσο μετά από τέσσερις αναμετρήσεις αγνοεί ακόμη τη νίκη.

Ειδικότερα, μετρά τρεις ήττες στη EuroLeague απέναντι σε Ολυμπιακό, όπου έκανε το ντεμπούτο του, Ερυθρό Αστέρα και Μπασκόνια, ενώ η κακοτυχία συνεχίστηκε και στο γερμανικό πρωτάθλημα, με τους Βαυαρούς να ηττώνται από την Κραλσχάιμ εκτός έδρας. Όσον αφορά τα νούμερά του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει 8.3 πόντους (50% δίποντα, 40% τρίποντα, 50% βολές), 2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 16:27΄, με τη συνεισφορά ωστόσο να μην είναι αρκετή για να πανηγυρίσει μία νίκη.

Έτσι, ο Ρίβερς εξέφρασε την απορία του, μέσω του twitter, για αυτό που συμβαίνει στο ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του στην Μπάγερν, κάνοντας λόγο για κάποιου είδους αρνητική ενέργεια που κουβαλά. ««Γαμώτο, αναρωτιέμαι αν… κουβαλάω κάποιου είδους αρνητική ενέργεια μαζί μου. Δεν έχουμε κερδίσει από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα… μπορεί να φταίω εγω; Είμαι εγώ το πρόβλημα; Πρέπει να συνετιστώ και να… εξαγνίσω τον εαυτό μου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ