Ο Μιλουτίνοφ και η… κατάρα του ΣΕΦ (vid)

Ο Μιλουτίνοφ και η… κατάρα του ΣΕΦ (vid)

Το 2020 ήταν ο τραυματισμός και το 2021 ο κορωνοϊός. Πάντα κάτι προκύπτει για να μην επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ ως αντίπαλος στο ΣΕΦ.

Μετά από πέντε γεμάτα χρόνια στο λιμάνι, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ άφησε το καλοκαίρι του 2020 τον Ολυμπιακό για να πάει στα κρύα της Μόσχας και να φορέσει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Ο 27χρονος σέντερ θα είχε κυκλώσει κατευθείαν στο πρόγραμμα το παιχνίδι απέναντι στους ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ, αν και ήξερε πως θεατές δεν θα υπήρχαν στις κερκίδες για να τον αποθεώσουν για τις υπηρεσίες του στην ομάδα ελέω κορωνοϊού.

Ωστόσο, οι εξελίξεις πρόλαβαν τον Σέρβο, με το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στον ώμο να τον θέτει εκτός και έτσι η μεγάλη επιστροφή θα έπαιρνε παράταση ενός έτους. Είχε προλάβει να τον αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος βέβαια, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα με 80-61 για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague και τον Μιλουτίνοφ να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 4 πόντους (2/3 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 24:26΄.

Έχει περάσει ένας χρόνος και 24 ημέρες από εκείνη την αναμέτρηση, με τον Σέρβο να μην έχει έρθει έκτοτε ξανά αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, καθώς στη μοναδική ευκαιρία που είχε για τον πρώτο γύρο της φετινής σεζόν, απουσίαζε εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε από τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Μιλουτίνοφ θα επέστρεφε επιτέλους ως αντίπαλος στο ΣΕΦ, ήρθε ο κορωνοϊός και του χάλασε στα σχέδια. Ο Ολυμπιακός μετρά οχτώ κρούσματα, κάτι που οδήγησε τη EuroLeague στο να αναβάλλει την αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική. Πλέον, η αναμονή μεγαλώνει για τον Σέρβο, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει τον εκ νέου ορισμό του παιχνιδιού, με την ευχή να παραμείνει υγιής και να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο για αυτά που προσέφερε στους Πειραιώτες.

Ο 27χρονος αγωνίστηκε συνολικά πέντε σεζόν με τον Ολυμπιακό, καταγράφοντας 135 συμμετοχές στη EuroLeague και κατακτώντας τέσσερις φορές το βραβείο του MVP της αγωνιστικής, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Ελληνικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2015-16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ