Σφαιρόπουλος – Αβέβαιο το μέλλον του στην Μακάμπι, καθοριστικό το ματς με την Χάποελ

Σφαιρόπουλος – Αβέβαιο το μέλλον του στην Μακάμπι, καθοριστικό το ματς με την Χάποελ

Μετά την νέα ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Euroleague, αυτή την φορά από την Μονακό (82-76), η θέση του Γιάννη Σφαιρόπουλου παραμένει εξαιρετικά επισφαλής.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μονακό (82-76) για την 18η αγωνιστική της Euroleague, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της με οκτώ σερί ήττες στην διοργάνωση.

Όπως είναι αναμενόμενο, σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον και ο τεχνικός της «ομάδας του λαού», Γιάννης Σφαιρόπουλος, το μέλλον του οποίου είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Μπορεί ΜΜΕ του Ισραήλ να υποστηρίζουν ότι η διοίκηση της Μακάμπι εξακολουθεί να στηρίζει τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά η πίεση για άμεσα αποτελέσματα είναι μεγάλη. Όπως αναφέρεται, το ερχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, το οποίο θα διεξαχθεί την πρώτη μέρα του 2022, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον 54χρονο κόουτς.

Οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν να στηρίξουν τον Σφαιρόπουλο με τουλάχιστον μία προσθήκη, ωστόσο υπάρχει δυσκολία στην υλοποίησή της, για τον λόγο ότι οι Αμερικανοί παίκτες που παραμένουν ελεύθεροι, περιμένουν την ευκαιρία τους για προσωρινό συμβόλαιο στο NBA ώστε να αντικαταστήσουν τους παίκτες που είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ