Τι ακριβώς κάνει η Ευρωλίγκα με τον Παναθηναίκό;

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωλίγκα με τον Παναθηναίκό;

Δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague, με τους πράσινους να κατεβαίνουν με σύνθεση ανάγκης στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Μπορεί ο κορωνοϊός να εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς στις ομάδες της EuroLeague, οδηγώντας σε αναβολές πέντε αναμετρήσεις, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στην περίπτωση του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν άλλο ένα κρούσμα σήμερα (29/12) που αφορά άνθρωπο του τεχνικού επιτελείου, ενώ όσον αφορά τους παίκτες, πρόκειται για τέσσερις περιπτώσεις.

Μάλιστα, ο Γιούρι Ζντβοτς θέλοντας ή μη αποκάλυψε και τα ονόματά τους, καθώς έκανε λόγο για τους Νεμάνια Νέντοβιτς, Λεωνίδα Κασελάκη, Τζέρεμι Έβανς και Χάουαρντ Σαντ-Ρος, στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της διοργάνωσης (30/12, 21:00).

Ωστόσο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της EuroLeague, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά, καθώς για τη διεξαγωγή του απαιτούνται τουλάχιστον οχτώ διαθέσιμοι παίκτες από μία ομάδα, αριθμό που καλύπτουν οι πράσινοι. Βέβαια, θα αγωνιστούν με σύνθεση ανάγκης στο παρκέ του ΟΑΚΑ, με τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Πρίφτη, που θα εκτελέσει για δεύτερο σερί παιχνίδι χρέη προπονητή, τον Βασίλη Σίμτσακ να έχει τους εξής εννιά στη διάθεσή του: Πέρι, Μέικον, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Οκάρο, Παπαγιάννης, Καββαδάς, Μαντζούκας, Αβδάλας

Παράλληλα, στις εξέδρες θα μπορούν να βρεθούν έως και 1.000 θεατές, καθώς τα νέα μέτρα που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση για το ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα θα εφαρμοστεί από αύριο. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε αναβολή την αναμέτρηση εάν δήλωνε δύο τραυματίες, ωστόσο ήταν απόφαση της ομάδας να μην συμβεί κάτι τέτοιο, και έτσι ο αγώνας θα γίνει όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ