Επίσημη η αναβολή του Μακάμπι-Άλμπα και στο βάθος… ΠΑΟ

Επίσημη η αναβολή του Μακάμπι-Άλμπα και στο βάθος… ΠΑΟ

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Άλμπα Βερολίνου αναβλήθηκε και επίσημα, έπειτα από τη γνωστοποίηση που έκανε η Euroleague, ενώ στον αέρα είναι και η αναμέτρηση των Ισραηλινών με τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, αναβλήθηκε, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Άλμπα ζήτησε τη διεξαγωγή του αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καθώς ο κορωνοϊός έχει «θερίσει» το ρόστερ της, αφήνοντας την ομάδα χωρίς τους ελάχιστους οκτώ υγιείς παίκτες που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως και η αναμέτρηση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή (14/1) παραμένει στον «αέρα».

Πλέον οι αναβολές τις 20ης αγωνιστικής αυξήθηκαν σε πέντε, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Μπασκόνια-Αναντολού Εφές, Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Βιλερμπάν και Μονακό-Ούνικς Καζάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ