Το αποψινό «μενού» της 21ης αγωνιστικής στη Euroleague

Το αποψινό «μενού» της 21ης αγωνιστικής στη Euroleague

Μόλις δύο αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό (14/1) πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στη Euroleague, εξαιτίας των αναβολών λόγω κορωνοϊού.

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (14/1) η δεύτερη ημέρα της 21ης αγωνιστικής στη Euroleague, στην οποία έχουν αναβληθεί τα 5 από τα 9 ματς λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση (19:00) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (11-7) υποδέχεται την Βιλερμπάν (8-9), με τους Ρώσους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά την προ ημερών ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (74-98)

Από την μεριά της, η γαλλική ομάδα, η οποία έχει να αγωνιστεί στη διοργάνωση από τις 23 Δεκέμβρη, όταν και είχε επικρατήσει της Φενέρμπαχτσε (84-82), αναζητά την νίκη που θα την ξαναβάλει στην οκτάδα.

Για την «ρωσική αρκούδα» εκτός θα είναι ο Γουίλ Κλάιμπερν, εξαιτίας ενοχλήσεων στον γοφό, ενώ από τη Βιλερμπάν θα λείψουν οι Λάιτι, Μόργκαν, Χάουαρντ και Γουεμπανιάμα.

Το βράδυ στις 21:45 έχουμε τον ισπανικό εμφύλιο στη Μαδρίτη ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπασκόνια, με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τρία παιχνίδια λιγότερα όμως από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, καθώς έχει να αγωνιστεί κι αυτή από το περασμένο έτος (στην νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στις 23/12).

Απεναντίας, οι Βάσκοι, οι οποίοι είναι στη 15η θέση με ρεκόρ 7-11, προέρχονται από την μεγάλη νίκη επί των «μπλαουγκράνα» (94-75), στο φινάλε του 2021 (30/12).

Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι Ρούντι Φερνάντεθ, Τρίσταν Βούκτσεβιτς και Τρέι Τόμπκινς, ενώ για την ομάδα του Γκιλ θα λείψουν οι Βάνια Μαρίνκοβιτς και Σάντερ Ραϊέστε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ