Ντράγκιτς – «Πληγώθηκε ο εγωισμός μου στη Ζάλγκιρις, με έβαζαν μόνο για 5 λεπτά»

Ντράγκιτς – «Πληγώθηκε ο εγωισμός μου στη Ζάλγκιρις, με έβαζαν μόνο για 5 λεπτά»

Ο Ζόραν Ντράγκιτς μίλησε για την αποχώρησή του από τη Ζάλγκιρις Κάουνας, αναφέροντας πως πληγώθηκε ο εγωισμός του καθώς τον έβαζαν να παίζει μόνο 5 λεπτά.

Ο Ζόραν Ντράγκιτς κατάφερε να μείνει στη Ζάλγκιρις Κάουνας μόνο για δύο μήνες, καθώς πλέον έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Ο Σλοβένος γκαρντ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «BasketNews» τόνισε ότι στη Λιθουανία δεν τον σεβάστηκαν και πως πληγώθηκε ο εγωισμός του, καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φτάσει να αγωνίζεται μόλις για πέντε λεπτά.

Οι δηλώσεις του Ζόραν Ντράγκιτς:

Για την αποχώρησή του από τη Ζάλγκιρις: «Η επιστροφή στη Σλοβενία δεν ήταν στο πλάνο μου. Το πλάνο ήταν να μείνω στη Ζάλγκιρις, καθώς υπέγραψα μέχρι το τέλος της σεζόν. Προφανώς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελα.

Αρχικά έπαιζα κανονικά, αλλά μετά έπαιρνα όλο και λιγότερα λεπτά. Μίλησα με τον προπονητή και όλους στην ομάδα, λέγοντάς τους ότι δεν είμαι ένας 15χρονος που αγωνίζεται για 5′. Όταν ήρθα, κάναμε δύο νίκες, όλα ήταν υπέροχα. Όμως, δεν ξέρω τι ήθελαν όταν με υπέγραψαν.

Υπογράφεις κάποιον για να του δώσεις χρόνο. Αν μου έλεγαν πριν έρθω ότι θα παίρνω 5′ στην τελευταία ομάδα της Euroleague, δεν θα έπαιρνα αυτή την απόφαση. Σέβομαι τη Ζάλγκιρις, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενα».

Για τον Γιούρι Ζντοβτς και τον ρόλο του: «Τον γνώριζα τον προπονητή. Όμως, δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Συνέβη. Διαφωνήσαμε, αλλά χωρίς εκνευρισμό, έχουμε καλή σχέση. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη για εμένα, υπέγραψα μέχρι το τέλος της σεζόν για να δω τη Ζάλγκιρις να κερδίζει.

Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να αποδείξω ποιος είμαι. Πέρασα δύο μήνες στη Λιθουανία και ήταν δύσκολοι. Όταν υπογράφεις έναν παίκτη, πρέπει να παίζει. Φέρνεις έναν παίκτη με παρελθόν επτά – οκτώ ετών στο NBA και την Euroleague για να του δίνεις 5′; Πληγώθηκε ο εγωισμός μου.

Έχω φιλοδοξίες. Αν δεν με σέβεσαι και δεν με εμπιστεύεσαι, γιατί με υπογράφεις; Ποιος μπορεί να παίξει για εσένα, αν δεν τον πιστεύεις πραγματικά; Κανείς. Τον τελευταίο μήνα έτσι ένιωθα. Πήγαινα στις προπονήσεις, πάλευα, αλλά ήμουν εκτός ροτέισιον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ