ΜΑΚΑΜΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Μετά την νέα περιπέτεια με τα κρούσματα κορωνοϊού, η Μακάμπι υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Παίζοντας ουσιαστικά ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για πρόκριση στα πλέι οφ. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι», με λίγο καλύτερο ρυθμό μετά την δική τους αποχή για τον ίδιο λόγο, θέλουν μία σημαντική εκτός έδρας νίκη για να εδραιωθούν σε αυτά.

Περίεργα ξεκίνησε πάντως το 2022 για τον Ολυμπιακό, που σίγουρα «πλήρωσε» τις αναβολές συνεχόμενων αγώνων (χρωστάει τρεις) αφού βρισκόταν σε φουλ φόρμα και με το ηθικό στα ύψη μετά τον θρίαμβο με 19 πόντους διαφορά επί του Παναθηναϊκού στις 23 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν δύο ματς με τον Ιωνικό Νίκαιας (άνετες νίκες σε Κύπελλο στις 26/12 και πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα με 109-65) αλλά τα… χάλασαν στο μεσοδιάστημα χάνοντας την περασμένη εβδομάδα από τη αποδεκατισμένη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη με 94-80.

H Μακάμπι από την πλευρά της έχει ξεχάσει πως είναι να αγωνίζεται, μιας και ο τελευταίος επίσημος αγώνας της ήταν 17 μέρες πριν, στις 3 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα Ισραήλ όταν έχασε 71-59 εκτός έδρας από την Ερτζελία! Έκτοτε όλοι οι αγώνες της αναβλήθηκαν λόγω covid-19. Στην Ευρωλίγκα, έχει να παίξει από τις 29 Δεκεμβρίου όταν έχασε για 8η σερί φορά (!) στη διοργάνωση, απο τη Μονακό με 82-76. Ο προπονητής Γιάννης Σφαιρόπουλος στηρίχθηκε, τότε, επίσημα από τη διοίκηση που έτσι σταμάτησε όλες τις φήμες περί απόλυσής του.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12-6 και θέλουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσουν μία πολύ επικίνδυνη ομάδα με «καυτή» έδρα. Στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι τελικά και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης τις τελευταίες μέρες.

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Δηλώσεις Μπαρτζώκα:

«Μετά το ματς με την Φενέρ, δώσαμε ακόμη έναν αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα που δείξαμε πως βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Παίξαμε με ένταση και αυτό είναι το ζητούμενο αυτή την εποχή. Αυτό μας έλειψε στην Κωνσταντινούπολη και θέλουμε να το επαναλάβουμε και τώρα. Είμαστε σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμασταν πριν από μία εβδομάδα, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες. Το πρώτο παιχνίδι μετά τον κορονοϊό είναι πάντα δύσκολο. Τώρα έχουμε δώσει δύο ματς και θεωρώ πως είμαστε σε καλό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ