Μίροτιτς: «Λατρεύω όταν με αποδοκιμάζουν – Δεν είναι εύκολο να ζει με τις φωνές του Σάρας»

Μίροτιτς: «Λατρεύω όταν με αποδοκιμάζουν – Δεν είναι εύκολο να ζει με τις φωνές του Σάρας»

Ο΄Νίκολα Μίροτιτς μίλησε για το πως είναι να ζει κάποιος με τις φωνές του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ αποκάλυψε πως λατρεύει να τον... αποδοκιμάζουν.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Ζεράρ Μορέρο παραχώρησε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Νίκολα Μίροτιτς, μιλώντας για πολλά και ενδιαφέροντας πράγματα.

Ο Ισπανός φόργουορντ αναφέρθηκε στη ζωή με τον… φωνακλά Γιασικεβίτσιους, στο ότι λατρεύει να τον αποδοκιμάζουν, αλλά και στο ποιος συμπαίκτης του τον έχει εκπλήξει περισσότερο.

Οι δηλώσεις του Νίκολα Μίροτιτς:

Για το παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Εμένα με παρακινούν οι αποδοκιμασίες, οι »καυτές» έδρες μου δίνουν κίνητρο, λατρεύω όταν με αποδοκιμάζουν. Τότε είναι που λέω από μέσα μου »τώρα θα δείτε τον πραγματικό Μίροτιτς»».

Για τη μείωση του μισθού που δέχθηκε: «Αυτό δεν με έχει κάνει να νιώσω πίεση, καταλαβαίνω τα όσα περνάει ο σύλλογος και τον έχω βοηθήσει τα προηγούμενα χρόνια. Απλά επικεντρώνομαι στο μπάσκετ.

Υπάρχουν πράγματα που έχουν γραφτεί για μένα που δεν μου άρεσαν, αλλά δεν το έχω πάρει προσωπικά, είναι μέρος της δουλειάς μου, έχω δείξει το τί μπορώ να προσφέρω».

Για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Γιασικεβίτσιους: «Δεν είναι εύκολο να… ζήσεις με τις φωνές και τους καυγάδες τού Σάρας, αλλά το συνηθίζεις γιατί κάθε φορά που έχουμε τάιμ άουτ γίνεται το ίδιο. Αλλά είναι έτσι και αυτό που δεν θέλει είναι να χαλαρώσουμε και πάντα μας ζητάει περισσότερα. Και παίρνει το καλύτερο από εμάς».

Για το περσινό περίφημο τάιμ άουτ εναντίον της Βαλένθια, που ο «Σάρας» δεν είπε τίποτα: «Αυτό του συνέβη μόνο δύο φορές, σε εκείνη την περίπτωση και μία φορά στη Ζάλγκιρις».

Για το ποιος τον εξέπληξε περισσότερο από τους συμπαίκτες του: «Πέρυσι εξεπλάγην από τον Μπολμάρο, λόγω του τρόπου με τον οποίο εξελίχθηκε ως παίκτης όταν ήταν νέος. Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στο ΝΒΑ, επειδή έπαιξε τόσο καλά.

Και φέτος επιμένω με τους νέους. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να έχεις λεπτά σε μια μεγάλη ομάδα όταν είσαι νέος. Έχουμε μια πολύ καλή ακαδημία, ο Τζέιμς, ο Ράφα (Βιγιάρ), ο Μάικλ (Καϊσέδο) είχαν λεπτά… και μένω με αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ