Κασελάκης: «Να εκμεταλλευτούμε αδυναμίες της Μπαρτσελόνα»

Κασελάκης: «Να εκμεταλλευτούμε αδυναμίες της Μπαρτσελόνα»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα (3/2 22:00) και τόνισε πως θα πρέπει να εστιάσει στις αδυναμίες της αντιπάλου, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Παπαπέτρου.

Ο Παναυηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο Πέπμπτη (3/2 22:00) την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη γεια την 25η αγωνιστική της Euroleague και ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τον αγώνα και το σημείο που θα κρίνει την έκβασή του.

Ο φόργουορντ του «Τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να βρει και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των Ισπανών, αν θέλει να πάρει κάτι από το ματς και να μην «διπλώσει» ήττες, μετά τη χθεσινή με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην πολύ σημαντική απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, που στοιχείζει, όπως παραδέχθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια πλήρης ομάδα και ο αυριανός αγώνας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Είναι ένα ματς-πρόκληση για εμάς και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να δηλώσουμε ότι είμαστε «παρών» σε τέτοια παιχνίδια».

Για την αντιμετώπιση του Μίροτιτς:

«Ο Μίροτιτς είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας ώστε να κάνουμε τη Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίσει τα δικά μας θετικά στοιχεία. Δεν θα κοιτάξουμε μόνο να “σκοτώσουμε” το παιχνίδι τους ώστε να τους βάλουμε δύσκολα».

Σχετικά με την απουσία του Παπαπέτρου:

«Η ομάδα έχει περίεργη μετάβαση μετά τον κορονοϊό. Δεν είναι εύκολο για έναν αθλητή να βρει το ρυθμό του. Καλώς ή κακώς, όμως, αυτά είναι δικαιολογίες. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στους παρόντες.

Σίγουρα είναι μεγάλη η απουσία του αρχηγού μας, αλλά θα πρέπει να δούμε ποιοι είμαστε διαθέσιμοι ώστε να βρούμε τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα και να τις χτυπήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ