Γιασικεβίτσιους: «Είναι λυπηρό, αυτός δεν είναι… Παναθηναϊκός»

Γιασικεβίτσιους: «Είναι λυπηρό, αυτός δεν είναι… Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων και τόνισε ότι ο φετινός Παναθηναϊκός δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα της περασμένης 10ετίας.

Στο αυριανό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική της Euroleague αναφέρθηκε ο προπονητής των Καταλανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε ότι η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη και χρειάζεται οι παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί, αλλά εξέφρασε την λύπη του για τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι οι Πράσινοι έχουν αποδυναμωθεί πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι ο Παναθηναϊκός που είδαμε πριν μία δεκαετία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ισπανικής ομάδας:

«Δεν είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός, έχει παίξει πολύ καλά κόντρα σε ταλαντούχες ομάδες. Το παιχνίδι του είναι βασισμένο στους γκαρντ, οι οποίοι έχουν την μπάλα, παίρνουν τις αποφάσεις και σουτάρουν. Όπως κάθε ματς Ευρωλίγκας, θα είναι δύσκολο και πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά. Ακόμα ένα παιχνίδι στο τρελό αυτό καλεντάρι.

Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η ομάδα που αγαπώ περισσότερο εκτός Λιθουανίας. Πέρασα πολλά χρόνια εκεί και είναι ιδιαίτερη η σχέση. Είναι λίγο λυπηρό, αλλά όλοι περνούν δύσκολες φάσεις, είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα στη κορυφή. Θέλω πάντα το καλύτερο για την ομάδα, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι ο Παναθηναϊκός που είδαμε πριν μία δεκαετία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ