Νέο «κύμα» κορωνοϊού στη Μακάμπι: Ο Σφαιρόπουλος μεταξύ των κρουσμάτων

Νέο «κύμα» κορωνοϊού στη Μακάμπι: Ο Σφαιρόπουλος μεταξύ των κρουσμάτων

Ο κορωνοϊός έκανε πάλι την εμφάνισή του στην Μακάμπι Τελ Αβιβ, η οποία ανακοίνωσε ότι είχε νέα κρούσματα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο κι ο Βασίλης Γεραγωτέλλης.

Νέος συναγερμός στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ανακοίνωσε πως βρέθηκαν νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα και σύμφωνα με νέα ενημέρωση υπάρχουν φορείς του ιού τόσο μεταξύ των παικτών, όσο και στο τεχνικό επιτελείο.

Όσον αφορά το προπονητικό τιμ φάινεται πως έχουν προσβληθεί τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο κι ο άμεσος συνεργάτης του, Βασίλης Γεραγωτέλλης

Όπως αναφέρει το έγκυρο Sports Walla, στο συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέκυψαν πάλι κρούσματα, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ακόμη ο αριθμός. Φρόντισε ωστόσο να ξεκαθαρίσει ότι ο αυριανός (29/1) αγώνας πρωταθλήματος με την Χάποελ Χολόν θα διεξαχθεί κανονικά. Τη θέση των δύο Ελλήνων στον πάγκο θα πάρουν οι Νοάμ Λεβί και Ντορόν Πέρκινς αντίστοιχα.

Βέβαια την ερχόμενη εβδομάδα στην Euroleague είναι διπλή αγωνιστική με την Μακάμπι να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ζαλγκίρις (1/2) και την Μπάγερν (3/2) και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για περαιτέρω διασπορά του ιού στις τάξεις της ομάδας και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ