Μπάμπεργκ – Αρμάνι Μιλάνο 78-83

Μπάμπεργκ – Αρμάνι Μιλάνο 78-83

Έστω κι αν έχουν χάσει το «τρένο» της πρόκρισης, Γερμανοί και Ιταλοί παρουσίασαν καλό θέαμα σε ένα ματς-ντέρμπι, με νικητές τους φιλοξενούμενους.

Νίκη χωρίς αντίκρισμα, αλλά μετά από ένα καλό σε ρυθμό ματς, πέτυχε η Αρμάνι Μιλάνο με 83-78 επί της Μπάμπεργκ στη Γερμανία για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Στο 10-19 η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι, στο 11-18 αυτή του Λούκα Μπάνκι.

Οσον αφορά την εξέλιξη, το παιχνίδι ήταν «κλειστό», με το προβάδισμα να αλλάζει αρκετές φορές χέρια, αλλά καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει με διαφορά μεγαλύτερη των 4-5 πόντων.

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 68-66 περίπου 6 λεπτά πριν το τέλος, η νίκη κατέληξε στους φιλοξενούμενους. Μπέρτανς, Γκουντάιτις και Μίτσοβ, σημείωσαν καθοριστικούς πόντους, την ώρα που οι Γερμανοί έκαναν κακές επιλογές και ήταν άστοχοι στα κρίσιμα σημεία.

Μ΄Μπαγέ, Μίτσοβ, Τσιντσιαρίνι και Γκουντάιτις ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, ενώ ο Ντάνιελ Χάκετ ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων με 17 πόντους. Δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Ζήσης, αν και βρισκόταν στην αποστολή.

Τα δεκάλεπτα: 23-28, 43-43, 64-60, 78-83

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ