Η Ζαλγκίρις μποϊκοτάρει τη Ρωσία, δεν παίζει με ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ!

Η Ζαλγκίρις μποϊκοτάρει τη Ρωσία, δεν παίζει με ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ!

Η Ζαλγκίρις με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως δεν θα ταξιδέψει στη Ρωσία για τις προσεχείς αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ζενίτ.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ρωσικά στρατεύματα έχουν εισβάλει στην Ουκρανία και έχουν ξεκινήσει πόλεμο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην παγκόσμια κοινότητα. Αυτή η εμπόλεμη σύρραξη έχει ήδη συνέπειες σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, με την διαργάνωση της Ευρωλίγκα να μην αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι η Ζάλγκιρις έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα που αντέδρασε επισήμως, καταδικάζοντας την επίθεση και το απόγευμα της Πέμπτης 24/2, ενημέρωσε πως δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στη Ρωσία για τις προσεχείς αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ζενίτ!

«Μολονότι η λίγκα θα συζητήσει όλα τα θέματα στην αυριανή συνάντηση αποφασίσαμε να αντιδράσουμε πριν να είναι πολύ αργά και πήραμε ήδη την απόφασή μας. Η Ζάλγκιρις δεν θα ταξιδέψει στη Ρωσία. Θα μιλήσουμε στις ομάδες της δυτικής Ευρώπης που αγωνίζονται στην EuroLeague ώστε να αποφασίσουμε να μποϊκοτάρουμε όλα τα ματς με τις ρωσικές ομάδες» ανέφερε ο GM της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ