Παραμένει στην τετράδα ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία (pic)

Παραμένει στην τετράδα ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Η 27η αγωνιστική της Euroleague διεξάγεται με πολλά προβλήματα μετά και τις αναβολές των αναμετρήσεων Μπάγερν Μονάχου-ΤΣΣΚΑ, Μπασκόνια Ούνικς Καζάν και Ζενίτ-Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στην προσπάθειά που κάνει για να μείνει στην πρώτη τετράδα και να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στο 15-9 και βρίσκονται 4οι, με τους Ιταλούς να είναι 3οι έχοντας 17 νίκες και 8 ήττες.

Η Αναντολού Έφες διέλυσε την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Κωνσταντινούπολη, με τους Τούρκους να παραμένοηυν σε θέση play-offs, όντας 7οι με ρεκόρ 13-12, ενώ από την άλλη πλευρά, οι Ισραηλινοί βρίσκονται στην 12η θέση έχοντας ρεκόρ 11-13.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας έκανε μία από τις εκπλήξεις της σεζόν, συντρίβοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Λιθουανία, με τους Μερένχες να χάνουν έδαφος στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα και της πρώτης θέσης, έχοντας ρεκόρ 20-6. Το σύνολο του Γιούρι Ζντοβτς παραμένει τελευταίο με ρεκόρ 5-19.

Τέλος, η Άλμπα Βερολίνου πήρε το διπλό στη Γαλλία επί της Βιλερμπάν, με τους Γερμανούς να ανεβαίνουν στο 9-16 όντας στην 14η θέση και βάζοντας από κάτω τους την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ που είναι 15η με 9-17.

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ