GM Εφές για Μίτσιτς-Λάρκιν: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε»

GM Εφές για Μίτσιτς-Λάρκιν: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε»

Άγνωστό παραμένει ακόμη το αν οι Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν θα συνεχίζουν να φορούν την φανέλα της Ανατολού Εφές και την επόμενη σεζόν, όπως ανέφερε ο τζένεραλ μάντζερ της τουρκικής ομάδας.

Για το μέλλον των Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν στην Ανατολού Εφές, μίλησε ο GM των Τούρκων Αλπέρ Γιλμάζ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «beIN Sports» ο GM των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε πως ακόμη παραμένει άγνωστο για το αν θα μπορέσει να κρατήσει και τους δύο την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα διέψευσε την κρούση της Ρεάλ στον Αμερικανό, αλλά και τις φήμες που θέλουν τον Σέρβο γκαρντ, να έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του στην ομάδα να μετακομίση στον μαγικό κόσμο του NBA.

Αναφορικά με την κρούση της Ρεάλ στον Λάρκιν, ο Τούρκος παράγοντας είπε: «Είδα το δημοσίευμα για τον Λάρκιν και το ίδιο βράδυ με κάλεσε ο μάνατζέρ του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ισχύει. Μάλιστα, ο Σέιν από την πλευρά του ενοχλήθηκε και γι’ αυτό έβγαλε μία δημόσια δήλωση. Την επόμενη ημέρα, με κάλεσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Ρεάλ και μου είπε ότι δεν έγινε κάποια συνάντηση και πως εάν γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, τότε θα με ενημερώσει σχετικά».

Για τον Μίτσιτς για τη φήμη του ΝΒΑ: «Δεν είναι αλήθεια η φήμη που κυκλοφορεί ότι ο Μίτσιτς μας είπε ότι στο τέλος της σεζόν θα φύγει για το ΝΒΑ. Δεν χρειάζεται να μας πει κάτι τέτοιο. Το συμβόλαιό του έχει οψιόν για το ΝΒΑ. Εάν, λοιπόν, θέλει να πάει στο ΝΒΑ, τότε είναι καθαρά δική του επιλογή».

Για το αν είναι εφικτό η Εφές να κρατήσει και τους δύο: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο. Όταν πάρουμε την απόφαση, θα κάνουμε και την ανάλογη προσφορά. Το σίγουρο είναι ότι όπου και να πάνε, θα είναι πολύ ακριβοί. Ελπίζω να επιλέξουν να μείνουν στην Τουρκία, καθώς είμαστε πολύ χαρούμενοι με εκείνους. Εάν θέλεις να κρατήσεις δύο από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης στην ομάδα σουτ, θα πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες. Δεν ξέρω εάν μπορούμε να ανταποκριθούμε στα οικονομικά τους δεδομένα ξανά. Είναι απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Εάν μου δώσουν το δικαίωμα αυτό, τότε ευχαρίστως θα τους συναντήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ