Μέικον: «Να μείνουμε ενωμένοι και να παίζουμε σκληρά»

Μέικον: «Να μείνουμε ενωμένοι και να παίζουμε σκληρά»

Ο Παναθηναϊκός αύριο (3/3, 21:00) υποδέχεται την Αρμάνι και ο Ντάριλ Μέικον στην συνέντευξη πριν από το ματς μίλησε για όλα όσα θα πρέπει να κάνουν οι πράσινοι για να πάρουν το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή το βράδυ (3/3, 21:00) υποδέχεται στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Αρμάνι Μιλάνο για την 28η αγωνιστική της Euroleuage.

O Ντάριλ Μέικον στις συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι ενωμένος σαν μια γροθιά για να καταφέρει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών μετά την εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις με 96-83 την περασμένη Τρίτη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μέικον: 

«Το πλάνο μας είναι να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε δυνατά, να παίξουμε ενωμένοι. Γνωρίζουμε πως έχουμε αρκετά πάνω-κάτω στην απόδοσή μας. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι συνεχίζουμε να παλεύουμε, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, να εμπιστευόμαστε τους προπονητές μας, να εμπιστευόμαστε το πλάνο. Κάποιες φορές το αποτέλεσμα μπορεί να μην έρθει, αλλά το θέμα είναι να έχεις κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τα καταφέρεις».

«Όπως προανέφερα πρέπει απλά να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν προσπαθήσεις, όταν παίζεις σκληρά και ξέρεις πως έχεις κάνει ό,τι μπορείς για να κερδίσεις, το αποτέλεσμα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πολλές φορές δεν εξαρτάται από σένα».

Για την Αρμάνι: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα. Να είμαστε ο εαυτός μας. Να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα».

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Δεν ξέρω πόσες συνεχόμενες νίκες έχουμε μετά την ήττα μας στην πρεμιέρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ